Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Mısır sınırı kapatıyor

Mısır sınır muhafızlarının, Gazze Şeridi'yle sınırı kapatmak için harekete geçtiği bildirildi. Görgü şahitleri, muhafızların canlı kalkan oluşturduğunu ve polis kalkanlarını kullanarak Filistinlilerin Mısır'a geçmesini engellemeye başladığını belirtti.


Myanmar darbecileri sözlerini tutmadı

Uluslararası Af Örgütü, Myanmar'daki cunta yönetiminin baskıların durdurulacağı yönünde BM temsilcisine verdiği söze rağmen, ülkede kasım ayından bu y

İngiltere'de terör zanlılarının gözaltı süresi uzatılıyor

İngiltere'de hükümet, terör zanlılarının mahkemeye sevk edilmeksizin 42 gün boyunca gözaltında tutulmasına olanak sağlayan ve daha açıklanmadan üzeri


  Bomba Beyrut'u sarstı: 11 ölü

Lübnan'ın başşehri Beyrut'un Hazmiye bölgesinde meydana gelen patlamada, Lübnan İç Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığında görevli yüzbaşı Visam İd ve yanında bulunan iki askerle birlikte 11 kişi öldü.


  ABD: Irak'ta daimî üs istemiyoruz

ABD Savunma Bakanı Robert Gates, Irak'ta daimî üs istemediklerini açıkladı.


  Musul'da büyük operasyon

Irak Başbakanı Nuri El Maliki, ülkenin kuzeyindeki Musul şehrinde 34 kişinin ve bir emniyet müdürünün vefat ettiği 2 saldırıdan sonra, El Kaide'ye karşı bu bölgede büyük bir operasyonun başlatılacağını duyurdu.


  Olmert ve Abbas Kudüs'te görüşecek

İsrail Başbakanı Ehud Olmert ile Filistin Yönetimi Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın, Pazar günü yeniden bir araya gelmeleri bekleniyor.


  Hariri mahkemesi engellenemez

BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'un hukuk danışmanı Nicholas Michel, Lübnan'ın eski başbakanı Refik Hariri suikasti zanlılarını yargılayacak özel nitelikteki mahkemenin kurulmasının önüne geçilemeyeceğini belirtti.


  Mektup 15 yılda geri geldi

Japonya'da, 6 yaşında bir çocuğun okulunun kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yazdığı ve bir balona bağlayarak gönderdiği mektup, 15 yıl sonra Pasifik Okyanusu'ndan avlanan bir balık sayesinde kendisine geri geldi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri