Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

En çekişmeli sezon

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, son yılların en çekişmeli liginin yaşandığını, kaybedilecek puanların telafisinin zor olacağı bir döneme girdiklerini söyledi.


Yanal: Trabzonspor mutlaka transfer yapacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyuncuya ihtiyaçlarının olduğunu ve mutlaka transfer yapacaklarını söyledi.

Akatlar Kartal Yuvası açıldı

Beşiktaş Kulübü'nün lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası mağazalarından biri de Akatlar'da açıldı.


  G.Saray'a UEFA'dan Portekizli hakem

Galatasaray ile Almanya'nın Bayer 04 Leverkusen takımları arasında, 13 Şubat Çarşamba günü İstanbul'da yapılacak UEFA Kupası 3. tur ilk maçını yönetecek hakemler belli oldu.


  Bursaspor için 2,5 milyon YTL

Bursaspor'a destek kampanyası kapsamında Bursa Valiliğince açılan hesaba katılım yoğun bir şekilde devam ediyor. Bursa Valisi Şahabettin Harput, toplanan miktarın 2 milyon 560 bin 524 YTL'ye ulaştığını söyledi.


  F.Bahçe Ülker ve Efes Pilsen 2. turda

Basketbolda ULEB Avrupa Ligi'nde 2007-2008 sezonunun 1. tur gruplarında 13. hafta da geride kalıp son haftaya girilirken, Türk takımlarının, 13. haftayı Yunanlı rakipleri karşısında yenilgilerle kapamalarına karşın gruplarında 4. sıralardaki yerleri değişmezken, yenilgiye karşın Fenerbahçe Ülker de 2. tura kalmayı garantiledi.


  Adana Demir'de F.Bahçe sesleri

Fortis Türkiye Kupası (B) Grubunda Vestel Manisaspor'u 2-1 yenerek tarihinde ilk kez çeyrek finale kalan Adana Demirspor, pazartesi günü çekilecek olan kurada Fenerbahçe ile eşleşmeyi arzuluyor


  2008 Binicilik Kış Festivali başlıyor

Kemer Golf ve Country Club tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen, 2008 Kış Binicilik Festivali bugün İstanbul'da ilk ayak müsabakasıyla başlayacak.


  Castrol Rallisi bugün start alıyor

Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası'nda sezonun final yarışı bugün yapılacak


  Yattara 13 maç sonra gol attı

Fortis Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği'ni 3-2 yenen Trabzonspor'da, takımının ilk golünü atan İbrahima Yattara, uzun bir süre sonra gol özlemini giderdi.


  Gökhan Rubin Kazan yolcusu

Kayserispor yönetiminin, Gökhan Ünal'ın transferi konusunda Rusya'nın Rubin Kazan takımıyla prensipte anlaştığı bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri