Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Vergilerini ödemediler

Kaçırılan vergiler bir yana mükellefler, geçen yıl beyan ettikleri 169 milyar 503 milyon 77 bin YTL tutarında verginin 16 milyar 671 milyon 341 bin YTL'sini de ödemedi. Maliye Bakanlığı verilerine göre, 2007 yılı içinde tahakkuk edilen vergilerin 152 milyar 831 milyon 736 bin YTL'si tahsil edildi. Böylece her 10 liralık verginin 1 lirası yatırılmadı ve mükelleflerin borç hanesine yazıldı.


Büyüme hedefi tutmaz

DenizBank Finansal Hizmetler Grup Başkanı Hakan Ateş, Türkiye'de eskisi kadar müreffeh ve hızlı bir gelişme, büyüme olmayabileceğini belirterek, ''Am

Devlet günde 133.5 milyon YTL faiz ödedi

Devlet, 2007 yılında günde ortalama 133.5 milyon YTL faiz ödedi. Yılın tümünde 48.7 milyar YTL'ye ulaşan faiz ödemeleri toplanan vergi gelirlerinin üç


  Elektrik iletim ücretlerine zam

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), elektrik sistemine doğrudan bağlı tüketicilere uygulanacak iletim tarifelerinde yüzde 1,2 ila 6,8 arasında değişen oranlarda zam yapılmasını kararlaştırdı.


  Niyet mektubu IMF'ye gönderiliyor

Türkiye ile IMF arasındaki mevcut Stand-by düzenlemesinin 7. Gözden Geçirmesine ilişkin Niyet Mektubunun, kısa sürede IMF'ye gönderileceği öğrenildi.


  ETBİR, İSUGA 2008'de

ETBİR'in desteği ile düzenlenen İSUGA 2008 fuarı, 24 Ocak'ta düzenlenen açılış töreni ile Türkiye'den ve dünyadan pek çok ziyaretçiye kapısını açtı.


  Uluslararası Yoksulluk Sempozyumu

"Yoksulluk" konusu, düzenlenecek bir sempozyumda tartışılacak.


  Petrol ve altın fiyatları yükseldi

ABD dolarındaki zayıflığın devam etmesi ile petrol arzına yönelik kaygılar sebebiyle, petrol ve altın fiyatları yükseldi.


  Tesco, İstanbul'daki ilk mağazasını Kurtköy'de açacak

esco Kipa, İstanbul'daki ilk mağazasını Mayıs ayında Kurtköy'deki Via Port Alışveriş Merkezi'nde açacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri