Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Arap Birliği Gazze'de İsrail'i suçladı

Arap Birliği, Gazze Şeridi'nde durumun kötüleşmesinden İsrail'i sorumlu tuttu. Mısır'ın başkenti Kahire'de acilen bir araya gelen Arap Birliğine üye ülkelerin dışişleri bakanları toplantısından sonra yapılan açıklamada, Gazze Şeridi'ndeki krizin tek sorumlusu olan İsrail'in bölgeye uyguladığı ablukayı kaldırması, geçiş noktalarını açması ve yardımların ulaşmasına izin vermesi istendi.


New York Times'e göre 2016

ABD'de yayımlanan New York Times gazetesi, 2016 yılında ABD'nin eski gücünü kaybedeceğini, ancak AB ve Çin ile birlikte süper güç olmaya devam edeceği

Pakistan'da yüzlerce öğrenci rehin

Pakistan'da militanlar, bir okulu basarak öğrencileri rehin aldı. İçişleri Bakanı Hamid Navaz, kuzeybatıdaki Karak bölgesinde sağlık sektöründe çalış


  Hamas sınır mutabakatını tanımıyor

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Filistin Yönetimi Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a, İsrail'in Gazze Şeridi'ne gıda ve ilaç sevkiyatını kesmeyeceğine ilişkin söz verdi.


  Kenya'da şiddet durmuyor

Şiddet olaylarının dur durak bilmediği Kenya'da önceki gece de 13 kişi öldü.


  Chavez, anti-Amerikan NATO'su peşinde

Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, Nikaragua, Bolivya ve Küba'ya, "ABD'nin muhtemel bir saldırısından korunmak için anti-emperyalist askeri ittifak kurma" çağrısı yaptı.


  Müşerref Barak'la nükleer silâhları görüştü

İsrail'in Kanal 2 Televizyonu, Savunma Bakanı Ehud Barak'ın, Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref ile geçen hafta gizlice görüştüğünü öne sürdü.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri