Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Giuliani yarıştan çekildi

ABD’de kasım ayında yapılacak başkanlık seçiminde Cumhuriyetçi Parti’nin adaylarından New York’un eski belediye başkanı Rudolph Giuliani (63), yarıştan çekildiğini ve Cumhuriyetçi senatör John McCain’i destekleyeceğini açıkladı.

CNN’in haberine göre, Giuliani, California’ya giderken uçakta yaptığı açıklamada, yarışı bıraktığını belirterek, ‘’John McCain’i destekleyeceğim’’ dedi.

Florida’da dün yapılan ön seçimde, daha önce ön seçimlerin hiçbiri için kampanya düzenlemeyen ve ilk olarak Florida ön seçimine büyük önem veren New York’un eski belediye başkanı Giuliani, yüzde 15 oranında oy alarak bozguna uğramıştı.

McCain, Florida eyaletindeki ön seçimde rakipleri önünde büyük bir zafer kazanarak, partisindeki en iddialı aday konumuna ulaşmıştı.

Cumhuriyetçi Parti’nin bazı yetkilileri, Giuliani’nin Florida yenilgisinin ardından çekilmeye hazırlandığını söylemişlerdi.

Bu arada Kaliforniya Valisi Arnold Schwarzenegger’ın John McCain ile bir araya geldiği ve seçimde McCain’i desteklediğini açıklamaya hazırlandığı bildirildi.

/ LOS ANGELES

01.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  The Guardian: Olmert ipten kurtuldu

  İşgal, 1 milyon insanı öldürdü

  ‘Afganistan iflâsa gidiyor’

  Kenya, Lübnan’a döndü

  Giuliani yarıştan çekildi

  Ermeni Lobisi Obama’yı destekleyecek

  İran-Mısır arasında balayı dönemi

  Bryza: Türban Türkiye’nin iç meselesidir

  Basra’daki İngiliz üssüne roketli saldırı


 Son Dakika Haberleri