Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.SARAY AVANTAJ PEŞİNDE

Temsilcimiz UEFA Kupası 3. tur ilk maçında bugün Alman Bayer Leverkusen'le karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, Alman ekibi karşısında alacağı iyi bir sonuçla rövanş için avantaj elde etmeyi hedefliyor. Ali Sami Yen'de saat 19.45'te oynanacak karşılaşmayı Portekizli hakem Batista yönetecek. D Spor kanalı maçı naklen yayınlayacak.

UEFA Kupası 3. tur ilk maçında Almanya'nın Bayer Leverkusen takımı ile bugün karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, avantaj peşinde. Sahasında oynayacağı karşılaşmadan net bir skorla ayrılmayı hedefleyen sarı-kırmızılılar, rövanş için avantaj sağlamayı istiyor. Galatasaray'da, UEFA'ya verilen yeni listede yer alan Emre Güngör ve Hakan Balta da bugünkü karşılaşmada teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın şans tanıması halinde oynayabilecek. Perşembe günü İstanbul'a gelecek olan Ahmed Barusso ile sakatlığı bulunan Hasan Şaş ve Linderoth bu karşılaşmada yer alamayacak.

LİNCOLN YEDEKTE

Sarı-kırmızılı ekipte, sakat oyuncular hızla iyileşirken, teknik direktör Feldkamp'ın, Bayer Leverkusen maçında, Fenerbahçe ve Vestel Manisaspor karşılaşmalarında başarılı bir performans ortaya koyan takım kadrosunda değişikliğe gidip gitmeyeceği merakla bekleniyor. Galatasaray ile Bayer Leverkusen arasında Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.45'te oynanacak karşılaşmayı Portekizli Lucilio Cardoso Cortez Batista, Joao Ferreira, Sergio Lacroix hakem üçlüsü yönetecek.Karşılaşmayı D Spor kanalı naklen yayınlayacak.

206. SINAV

Galatasaray, Avrupa kupalarında 206. maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile Şampiyonlar Ligi'nde 131, UEFA Kupası'nda 41, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere, toplam 205 maç oynadı. 2000 yılında UEFA Kupası ve Avrupa Süper Kupası'nı müzesine götürerek tarih yazan Galatasaray, geride kalan 205 Avrupa Kupası maçında 75 galibiyet ve 79 yenilgi alırken, 51 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 271 gol göndermeyi başaran Galatasaray, kalesinde ise 301 gole engel olamadı. UEFA Kupası'nda 2. turda (H) Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, Austria Wien ile evinde 0-0 berabere kalmasına rağmen, Bordeaux, deplasmanda Panionios'u 2-0 mağlup duruma düştüğü maçta 3-2 yenmesi sonrasında gruptan averajla çıkmayı başarmıştı. G.Saray Almanlara karşı 5-5 berabere Galatasaray ile Alman takımlarının Avrupa kupalarında yaptıkları maçlarda eşitlik hakim. Sarı-kırmızılılar, Alman takımlarına karşı 5 galibiyet elde ederken, 5 kez mağlup oldu, 9 maç ta beraberlikle sonuçlandı. Avrupa kupalarında Alman takımlarıyla 9 kez eşleşen Galatasaray, bunların 4'ünde rakiplerini elerken, 3 kez de elenmekten kurtulamadı. Barusso yarın İstanbul'a geliyor Galatasaray'ın, devre arasında İtalya'nın Roma Kulübü'nden kiraladığı Ahmed Barusso, Perşembe günü İstanbul'a gelecek. Ganalı oyuncu, Gana'da düzenlenen Afrika Uluslar Kupası'nda ülkesinin milli takımında yer alması nedeniyle gecikmeli olarak takıma katılacak. Bilindiği gibi Gana bu şampiyonayı üçüncü olarak bitirmişti.

13.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY AVANTAJ PEŞİNDE

  Maldonado: Üzerimde baskı yok

  Sağlam: Takımı ben yaparım

  Avrupa şampiyonu Efes'le karşılaşıyor

  Hidayet bu defa kurtaramadı

  Amatör maçta yaşam savaşı


 Son Dakika Haberleri