Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Maldonado: Üzerimde baskı yok

Fenerbahçeli futbolcu Maldonado, Appiah ile kıyaslanmasının kendisi için bir sorun oluşturmadığını belirterek, ''Nerede verimli olacağımı, nasıl oynayacağımı biliyor ve kendimi iyi tanıyorum'' dedi.

Maldonado, Samandıra'daki tesislerde antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Oynadığı ilk maçın ardından Appiah'ın yerini dolduramayacağı şeklinde bir izlenim bıraktığının ileri sürülmesi ve ''Appiah ile kıyaslanmak sizde baskı yapar mı?'' sorusu üzerine Maldonado, ''Kesinlikle bir baskı yok. Brezilya'da oynadığım şekilde burada çalışmalarımı devam ettireceğim. Nerede verimli olacağımı nasıl oynayacağımı biliyor ve kendimi iyi tanıyorum. Dolayısıyla benim için böyle bir sorun yok'' şeklinde cevap yerdi.

Fenerbahçe'de her şeyin iyi gittiğini ve her geçen gün takım arkadaşlarına alıştığını ifade eden Maldonado, ilk kez forma giydiği Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçının da kendisi açısından güzel geçtiğini kaydetti. Takım arkadaşlarının seviyesine ulaşmaya çalıştığını belirten Maldonado, bunun için çok çalışması gerektiğini ifade ederek şöyle devam etti: ''Her şey çok iyi gidiyor ve her geçen gün takım arkadaşlarıma daha iyi alışıyorum. Onlar da bana çok yardımcı oluyorlar. Taraftarlar beni gerçekten çok iyi karşıladılar. İsmimi söylemeleri ayrıca mutlu etti beni. Ben de bu sevgiye futbolumla ve işimle karşılık vermek istiyorum. Önümüzde önemli bir periyot var, burada da takım olarak başarılı oluruz umarım.''

TEK RESMİ TEKLİF FENER'DEN

Yabancı kontenjanı nedeniyle yedek kalması durumunda bunu sorup yapıp yapmayacağı sorusuna ise Maldonado, ''Kesinlikle öyle bir problem yok kafamda. Eğer kenarda oturmam gerekiyorsa tekrar bana şans gelmesi için beklerim. Bu şansın bana gelmesi için de daha çok çalışırım'' cevabını verdi. Maldonado, kendisine İngiltere ve İspanya'dan da transfer teklifleri olduğunu, ancak tek resmi teklifi Fenerbahçe Kulübü'nün yaptığını bildirdi.

13.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY AVANTAJ PEŞİNDE

  Maldonado: Üzerimde baskı yok

  Sağlam: Takımı ben yaparım

  Avrupa şampiyonu Efes'le karşılaşıyor

  Hidayet bu defa kurtaramadı

  Amatör maçta yaşam savaşı


 Son Dakika Haberleri