Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sağlam: Takımı ben yaparım

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımla ilgili teknik kararları sadece kendisinin verdiğini ve bugüne kadar ne başkanın ne de menajerin işlerine karşımadığını söyledi.

Dün Sabah gazetesinin "Serbest Kürsü" köşesinde Kazım Kanat'ın yaptığı, "Beşiktaş'ta Demirören ve Engin, kafa kafaya verip taktiği ve ilk onbiri belirliyorlar. Şu günlerde Ertuğrul Sağlam tarihi bir basın toplantısı düzenleyip istifa ederse kimse şaşırmasın" şeklindeki yorumla ilgili olarak Ertuğrul Sağlam, Kulubün resmi sitesine şu açıklamalarda bulundu:

KİMSE KARIŞMIYOR

"Beşiktaş'ta göreve başladığım günden itibaren Başkanımız Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulumuz ve Genel Menajerimiz Sinan Engin en büyük destekçim olmuşlardır. Takımımız ile ilgili teknik kararları sadece ben verdiğim gibi, bugüne kadar bu kararlarıma ne Başkanımız ne de Menajerimiz tarafından en küçük bir imada dahi bulunulmamıştır.Bu tarz yorumların, bir maçta aldığımız yenilgiyi fırsat bilip, Beşiktaş'ı karıştırmak, şampiyonluğa giden Takımımız'ın uyumunu bozmak için yapıldığına inanıyorum. Biz bütün olarak çok iyi bir ekibiz ve son derece uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu yorumların bizi hedeflerimizden uzaklaştırmasına asla izin vermeyeceğiz." ve birbirimize kenetlenmiş bir şekilde şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edeceğiz."

13.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY AVANTAJ PEŞİNDE

  Maldonado: Üzerimde baskı yok

  Sağlam: Takımı ben yaparım

  Avrupa şampiyonu Efes'le karşılaşıyor

  Hidayet bu defa kurtaramadı

  Amatör maçta yaşam savaşı


 Son Dakika Haberleri