Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İSPANYA ŞOK YAŞIYOR

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Sevilla karşısında aldığı galibiyet, İspanyol basınında geniş yankı buldu. As Gazetesi 3-2'lik zaferi "Sevilla, Türk cehenneminden canını zor kurtardı" başlığıyla okurlarına duyurdu.

El Mundo Deportivo, "Kaybedilen fırsat" başlığını kullandığı haberde, "Sevilla, Fenerbahçe'nin yenilgiyi hiç tatmadığı İstanbul'da, teknik üstünlüğünden yararlanmayı başaramadı" ifadelerine yer verdi. Fenerbahçeli 50 bin taraftarın maç boyunca takımını desteklediğine değinen gazete, taraftarların, top karşı tarafın ayağına değer değmez başlattıkları ıslıklarla Sevilla'yı bunalttığından yakındı.

"İstanbul'da paha biçilmez hatalar" başlığını manşete çıkaran Marca gazetesi, İspanyol ekibin yaptığı sayısız affedilemez hatalar yüzünden yenildiğini, zayıflıklarını ve üstünlüklerini çok iyi bilen Fenerbahçe'nin ise Sevilla'nın hatalarından yararlanarak, hayallerini gerçekleştirmek için önemli bir avantaj yakaladığını yazdı.

Sevilla Başkanı Del Nido:

Türk seyircilere hayran kaldım

Maç öncesi iddialı demeçler veren Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria Del Nido İspanyol basınında yer alan açıklamalarında, ''Kazanmak için gelmiştik ama bunu yapamadık, kızgın dönüyorum'' dedi. Hayatında hiçbir zaman Fenerbahçe taraftarı gibi bir taraftar grubu görmediğini kaydeden Del Nido, ''Burada herkes aynı düzeyde takımını destekliyor. Bir gösteri ve hayran olunacak Türk taraftarı vardı'' şeklinde konuştu.Jose Maria Del Nido, turu geçme şanslarını ''yüzde 50'' olarak gösterdi.

22.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İSPANYA ŞOK YAŞIYOR

  F.Bahçe tura inanıyor

  Taraftar güveniyor

  Roberto Carlos kupada oynayacak

  Savunmada Edu paniği

  Kötümser olmayın

  Beşiktaş Denizli'de galibiyet arıyor

  İtalyan medyası: F.Bahçe avantajlı


 Son Dakika Haberleri