Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

2007, 2006’dan daha kötü geçti

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) 4 bin 46 işyerinde yaptığı ankete göre, her 100 işletmeden 56’sı için 2007 yılı 2006’dan daha kötü geçti. ATO, Ankara’nın en işlek 42 alış veriş ve ticaret merkezinde toplam 4 bin 46 işyerinde yaptığı ‘Ekonomi Anketi’nin birinci bölüm sonuçlarını açıkladı.


ASKON: Artık tercihimizi yapalım

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, ülkede para üzerinden kolay para kazanan yabancı kesimlerin ve onlara bağlı z

Darboğaza acil tedbir şart

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sanayi Odaları Konsey Toplantısı ortak bildirisinde, sanayinin rekabet gücünün yükseltilmesine yönelik ‘çok


  Yıpranma payı yerine erken emeklilik

Meclis, sosyal güvenlik reformuyla yıpranma payı olarak bilinen fiilî hizmet zammı kaldırılan meslek grupları için emeklilik yaşında indirim planlıyor.


  Petrol 101 doları aştı

Petrol ve altının yükselişi durmuyor. ABD ham petrolü üç gündür 100 doların üzerinde. Petrol fiyatları dün de 101 doları aşarak yeni rekorunu kırdı. Altın da yeni zirvesinde.


  Benzine 4 kuruş zam

Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 4 YKr, kalorifer yakıtı olarak bilinen 4 numaralı fuel oilin litre fiyatı ise 3-4 YKr arttı.


  Belediye reformunun maliyeti 4 milyar YTL

Hükümetin 2009’daki yerel seçimler öncesinde tamamlamayı planladığı mahalli idareler reformu, yaklaşık 4 milyar YTL maliyet oluşturacak.


  ATV-Sabah'ın Çalık'a satışına onay

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF), ATV-Sabah Ticari ve İktisadi Bütünlüğüne ilişkin satışı onayladığı bildirildi.


  TÜSİAD: İstihdam azaldı, işsizlik arttı

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), 2007 yılının 4. çeyreğinde toplam istihdam azalırken, işsizlik oranının yükseldiğini bildirdi.


  “Kalkınma, değerlerle uyumlu olmalı”

Uluslararası Teknolojik Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı (UTESAV) Başkanı İsrafil Kuralay, “Kalkınma politikalarında toplumsal gerçekler gözardı edilmemeli ve ekonomik kalkınma süreci, değerlerle uyum içinde olmalıdır” dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri