Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe tura inanıyor

SELÇUK: Çeyrek finale yakışan bir takımımız var. UĞUR: Bizden üstün bir ekip olmadıklarını gördük. VOLKAN: Sevilla iyi takım ama biz tura daha yakınız. KEZMAN: Bu skor iyi bir avantaj. Rövanş çok zor olacak. LUGANO: Kazanmak her zaman iyidir.

Fenerbahçeli futbolcular, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda, 4 Mart'ta Sevilla ile deplasmanda yapacakları rövanş maçında, tura daha yakın taraf olduklarını söylediler. Sevilla maçının ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçeli futbolulardan Selçuk, rakip sahada da gol atarak turu geçeceklerine inandığını belirterek, ''Çeyrek finale yakışan bir takımımız var. Sevilla, orada yenemeyeceğimiz bir ekip değil. İyi bir takım, ama biz de iyi bir takımız. Eğer Sevilla'yı geçersek, geriye kalan 3 turu da geçince kupa gelir. Neden olmasın, çok büyük bir başarı olur. Hedeflerimizi tek tek belirliyoruz. Öncelikli olan bu tur'' diye konuştu.

TURA YAKIN OLAN BİZİZ

Fenerbahçe'nin Kezman ile bulduğu ilk golün asistini yapan Uğur, Sevilla'nın, Fenerbahçe'den çok üstün bir ekip olmadığının görüldüğünü ifade ederek, ''Deplasmanda iyi bir sonuç alarak turu geçeceğimize inanıyoruz. Türk halkı bize inansın, dualarını eksik etmesin, biz de onları sevindirelim'' dedi. Güçlü rakipleri karşısında iyi bir mücadele sergilediklerini kaydeden kaleci Volkan da ''İnşallah, orada iyi bir sonuç alıp turu geçeceğiz. Sevilla iyi bir takım, ama tura daha yakın olan biziz'' açıklamasını yaptı. Sırp futbolcu Kezman, özellikle sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu etkili performansı bu maçta da gol atarak sürdürdüğü için mutlu olduğunu söyledi.

SAVUNMALARI ZAYIF

Kezman, şunları kaydetti: ''Bu skor, iyi bir avantaj. Tabii ki rövanş çok zor olacak. Sevilla kaliteli bir ekip, ancak savunmalarında zaafları olduğunu gördük. Deplasmandaki maçta oyunun başında bir gol atıp, onları daha da zor duruma sokarak sonucu lehimize çevirmeye çalışmalıyız.'' Fenerbahçe'nin gollerinden birine imza atan Lugano ise 3-2'lik galibiyetle iyi bir avantaj elde ettiklerini belirterek, ''Kazanmak, her zaman iyidir. Bundan sonra Sevilla daha temkinli oynayacak'' dedi.

22.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İSPANYA ŞOK YAŞIYOR

  F.Bahçe tura inanıyor

  Taraftar güveniyor

  Roberto Carlos kupada oynayacak

  Savunmada Edu paniği

  Kötümser olmayın

  Beşiktaş Denizli'de galibiyet arıyor

  İtalyan medyası: F.Bahçe avantajlı


 Son Dakika Haberleri