Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Her takıma lazım

Bank Asya 1. Lig'de 2 aydır galibiyete hasret olan Malatyaspor nihayet sahasında güldü.

Malatyaspor belki galibiyet aldı ama bu demek değildir ki galibiyetlerin devamı gelecek. Sebebine gelince, benim teknik heyete güvenim yok açıkcası. Şu takım ligde 14. sırada olmamalı. Belki iyi bir teknik adam gelmiş olsaydı daha başka olabilirdi.

Sahasında oynadığı karşılaşmalarda büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Elazığspor ise Sakaryaspor karşısındada 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Giresunspor, Mardin'i deplasmanda mağlup ederek 5 hafta sonra kazandı. Bu 3 puan onlar adına altın değerinde.

Kocaelispor Süper Lig için bu sezon çok çaba sarfediyor. Umarım bu emekleri boşa gitmez ve Körfez ekibini Süper Ligde seyretme keyfine varırız. Eskişehir 90'da Antalya'ya penaltı golüyle vuruldu. Eskişehir, Antalya'ya göre daha arzulu futbol oynuyor. Antalyaspor her takıma lazım olan futbolcular sayesinde maç kazanıyor.

Bu haftanın en göze batan karşılaşması ise Antalya-Kocaeli karşılaşması olacak. Bu maç ortada bir maç olarak gözükse de Körfez ekibi deplasmanda etkili olamayan bir takım. Son haftaya kadar sürecek olan bu tatlı heyecan umarım hakem hataları olmaksızın ve dostluğun kazanacağı maçlar seyretmek dileğiyle diyelim.

Said YALÇIN

23.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KALLİ AVRUPA'DA YOK

  G.Saray 5 günde 2 derbi oynayacak

  Hakemleri MHK atayacak

  Başbakandan yeni stat desteği

  Beşiktaş yönetimi ibra edilecek mi?

  F.Bahçe Kadıköy'de Bursa'yı ağırlıyor

  FIFA Başkanı Moldova'ya gidiyor

  Tokat'ta güreş şöleni başladı

  Hezimetin nedeni

  Her takıma lazım


 Son Dakika Haberleri