Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hezimetin nedeni

G.Saray elenirse sürpriz olur diye maç öncesi tahmin yapmıştım. Ama asıl sürpriz, çok çabuk teslım olacak zihniyetle sahaya çıkan takımın mantalitesiydi.

Bunun sebebi Kalli'dir. Konya maçını ertelemeyen Federasyondur lafları kolaycılıktır. Maç ilk 20 dakikada 3-0 oldu. G.Saray yorgundu diyelim. Yorgunluk emarelerinin maçın sonlarına doğru ortaya çıkması gerekmiyor muydu? Ayrıca organizmanın kendini yenilemesi için 48 saat yeterli bir zaman. Bu sürenin nasıl kullanıldığını iyi incelemek lazım. Rakip Leverkusen hafta sonunu dinlenerek geçirmedi ki. Onlar da deplamanda maç yaptılar. Bu hezimeti salt yorgunluğa bağlamak mantıksızlık olur.

Ancak burada şunu söyleyebiliriz. Kalli zihin ve bedensel olarak dinlenmiş oyunculara yer verse daha iyi olurdu. Ayrıca kenarda bekleyen oyuncular sıradan oyuncular değil. Her biri ayrı kalitede futbolcular. Maçtan sonra Kalli, "4-5 tane yani oyuncuyla bu maça başlayıp, aynı skoru alsaydık bu defa da neden kadro değişikliği yaptım diye eleştirilirdim" diye ters mantık yapsa da; maçı yeniden oynama şansı olsa kesinlikle değişik bir kadroyla sahaya çıkardı.

Olan oldu ve bu maç geride kaldı. G.Saray' ın lig liderliği ve Fortis Kupasındaki şampiyonluk iddiası devam ediyor. Yönetim ve teknik heyetin acilen takımın moral ve motivasyonunu toparlamak için yoğun çabası gerekiyor. Asıl bundan sonra yaşanacak ikinci bir bozgun toparlanmaya imkan vermeyebilir. Bu musibetin iyi bir nasihatın yerini almasını temenni ediyorum. G.Saray geçmişte Chelsea'den böyle bir ağır yenilgiden sonra toparlanıp tavan yapmıştı. Gün birlik ve beraberlikletoparlanma zamanı.

Said OKUR

23.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KALLİ AVRUPA'DA YOK

  G.Saray 5 günde 2 derbi oynayacak

  Hakemleri MHK atayacak

  Başbakandan yeni stat desteği

  Beşiktaş yönetimi ibra edilecek mi?

  F.Bahçe Kadıköy'de Bursa'yı ağırlıyor

  FIFA Başkanı Moldova'ya gidiyor

  Tokat'ta güreş şöleni başladı

  Hezimetin nedeni

  Her takıma lazım


 Son Dakika Haberleri