Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

THY, 19 milyon 700 bin yolcu taşıdı

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, THY’nin 2007 yılında 20 milyon yolcu taşımayı hedeflediğini, ancak 19 milyon 700 bin yolcu taşıdığını söyledi.

THY’nin Antalya Belek’teki Xanadu Resort Otelde düzenlediği, yurt dışından 107 nokta, yurt içinden ise 32 nokta müdürünün katıldığı "THY 2008 Pazarlama Zirvesi’’ne katılan Karlıtekin, 2007 yılının özellikle ciro ve karlılık açısından planlananın üzerinde olduğunu söyledi. Karlıtekin, "THY olarak 2007 yılında 20 milyon yolcu taşımayı hedefledik, ama 19 milyon 700 bin yolcu taşıdık’’ dedi.

THY’ye Türkiye şartları ile büyüyecek, sınırlı bir hava yolu şirketi olarak bakmadıklarına dikkati çeken Karlıtekin, hem kapsama alanı hem de frekans olarak müşteriye alternatifler sunabilecek şekilde bir uçuş ağı kurduklarını, anlaşma yaptıkları Star Airlines ile bütün yerkürenin kapsama alanı içine girdiğini belirtti.

THY’nin müşterinin hayatını kolaylaştırmak için her şeyi yaptığına işaret eden Karlıtekin, "müşteriye bol alternatifler sunarak onları kazanabileceğimizi biliyoruz. Bu nedenle kendimize güveniyoruz. 2008 yılında 23 milyondan fazla yolcu taşımayı hedefliyoruz. Bu hedefimize ulaşacağız’’ diye konuştu.

/ ANTALYA

25.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Helâl gıda, ihracatı arttırır

  Üreticinin gözü havada

  İhracatçılar temkinli

  Faizler 3-4 puan yukarıda

  THY, 19 milyon 700 bin yolcu taşıdı

  ABD ambargosu ihracatçı yaptı


 Son Dakika Haberleri