Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yanal: Vestel önündeki mücadeleyi beğendim

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 10 kişi kalmalarına rağmen Vestel Manisa ile 22 berabere kalmalarının sevindirici olduğunu söyledi.

Süper Lig'de 10 kişi kalmasına karşın bulduğu iki gol ile Vestel Manisaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal, karşılaşmanın ikinci yarısında gösterdikleri mücadeleyi her zaman yapmaları gerektiğini söyledi. Yanal, yaptığı açıklamada, Vestel Manisapor maçının ikinci yarısında futbolcularının olağanüstü bir mücadele sergilediğini belirterek, ''Trabzonspor, bu mücadeleyi her zaman yapmalı. Biz, bu mücadeleyi yapma sözü vermiştik. Trabzonspor taraftarının, kamuoyunun beklentisi doğrultusunda oynamak istiyorduk. Amacımız böyle bir futbol ortaya koymaktı'' dedi. Erdinç'in oyundan atılmasına rağmen yüksek tempolu bir futbol ortaya koyduklarını ifade eden Yanal, ''Tempomuzu da rakibimize kabul ettirdik ancak sonuç alamadık. Bu mücadele Trabzonspor'un önümüzdeki günlerde sergileyeceği performans adına iyi bir referans olacaktır. Biz beklentilere sadece mücadele ile cevap verdik, skorla değil. Trabzonspor bu tür mücadeleyi her zaman göstermeli, bunu karakterine işlemeli'' diye konuştu.

GELECEĞİN PLANLAMASI

Gelecek yılın şimdiden planlanması gerektiğini kaydeden Yanal, şöyle konuştu: ''Başlangıçtan bu yana bir çok zor dönem geçirdik. Kadromuzda bir takım sıkıntılar oldu. Ama bu süreci aştık, bunları daha fazla konuşmamak ve önümüze bakmamız gerekiyor. Şu anda yeni bir yönetimimiz var. Onların da takımı tanıma ve bir takım organizasyonlara imza atma adına yoğun çalışmaları var. Transfer konusunda bir takım birikimlere zaten sahibiz. Bu birikimlerimizi harekete geçirmemiz gerekiyor.''

3 YILLIK KONTRATIM VAR

Yanal, Trabzonspor ile 3 yıllık kontratının bulunduğunu dile getirerek, ''Şu anda herhangi bir problemim yok. Ama yönetim benimle bu konuda konuşmak isterse oturup onlarla konuşurum ve bunun bilgisini veririz'' dedi. Mısırlı oyuncu Sayed'i Vestel Manisaspor maçında oynatmayı düşündüğünü ifade eden Yanal, ''Ancak oyun öyle bir gelişti ki, oyuncuların ismini henüz yeni ezberlemiş bir futbolcuyu böyle bir atmosferde oynatmak hem ona hem bize zarar verebilirdi. O yüzden bu futbolcuyu çok daha rahat bir ortamda oynatıp, ona bir şans vermek istiyoruz. Ama Vestel Manisapor maçında buna şansımız olmadı'' diye konuştu.

26.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yanal: Vestel önündeki mücadeleyi beğendim

  Kayseri'nin yeni hedefi 7'de 7

  En kârlısı Beşiktaş

  Muhalefet başladı!

  SERVET: DERSİMİZİ ALDIK

  Feldkamp: Zico ve ben yanlış yaptık

  Sivas'ta düşüş sürüyor

  Kasımpaşa lig için umutlandı

  Kaleci İvankov 32. golünü attı

  Real Madrid alay konusu oldu

  Elvan en iyiler arasında 3. oldu

  Bu da bir hezimet


 Son Dakika Haberleri