Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

SERVET: DERSİMİZİ ALDIK

Galatasaray'da UEFA Kupasında Bayer Leverkusen hezimetinin ardından Süper Ligde Kasımpaşa yenilgisinin şoku yaşanıyor. Milli futbolcu Servet Çetin, "Önümüzdeki Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarını kazanarak bu yenilgileri telafi etme fırsatımız var'' şeklinde konuştu..

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, ligde zirve yarışı yaptıkları Fenerbahçe'nin, Bursaspor karşısında aldığı yenilgiyle ellerine geçen puan farkını açma avantajını iyi değerlendiremediklerini ifade ederek, ''Kötü oynadık. Hiçbir mazeretin arkasına sağınmaya gerek yok'' dedi. Sezgin, ''Fenerbahçe'nin mağlubiyetinin ardından elimize geçen avantajı maalesef kullanamadık. Kötü oynadık, hiçbir mazeretin arkasına da sığınmaya gerek yok. Bugün galibiyeti fazla hakettiğimizi düşünmüyorum. Kasımpaşa'yı tebrik ediyorum'' diye konuştu.

BU YENİLGİLER UNUTULMALI

Sezgin, Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Süper Lig'de de Beşiktaş ile yapacakları derbi maçlarla ilgili olarak da, ''Bu maçı hemen unutmamız lazım. Artık önümüzdeki tüm maçlar final niteliğinde. İlk önce Fenerbahçe'yi yenerek Fortis Türkiye Kupası'nda tur atlamak istiyoruz. Bu maç öncesi bizim tüm amacımız Bayer 04 Leverkusen mağlubiyetini unutturmaktı. Maalesef görüyoruz ki fiziksel ve mental olarak biraz yıprandık. Ama umarım çarşamba günü böyle olmaz'' dedi.

SERVET İYİMSER KONUŞTU

Galatasaraylı futbolcu Servet Çetin ise Kasımpaşa yenilgisinin kendileri için büyük bir ders olduğunu ifade ederek, ''Önümüzdeki Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarını kazanarak bunu telafi etme şansımız var'' diye konuştu.

26.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yanal: Vestel önündeki mücadeleyi beğendim

  Kayseri'nin yeni hedefi 7'de 7

  En kârlısı Beşiktaş

  Muhalefet başladı!

  SERVET: DERSİMİZİ ALDIK

  Feldkamp: Zico ve ben yanlış yaptık

  Sivas'ta düşüş sürüyor

  Kasımpaşa lig için umutlandı

  Kaleci İvankov 32. golünü attı

  Real Madrid alay konusu oldu

  Elvan en iyiler arasında 3. oldu

  Bu da bir hezimet


 Son Dakika Haberleri