Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bu da bir hezimet

Ezeli rakip iki takım. Galatasaray ve Fenerbahçe. Gönül verenlerinin içinde öyleleri var ki; takımının yenilgisinde ruh hali bozuluyor. Hayat felsefesi bu olmamalı ama ne yazık ki, bu tipte çok insan var. Mesela Fenerbahçe takımı. Üç gün önce futbolda dünya standardını çok iyi uygulayan Sevilla takımını yen, ondan sonra çık, düşmeme mücadelesi veren Bursaspor'a kendi sahanda yenil. Yanlış anlaşılmasın Bursaspor küçümsemiyorum. Gönül verenlerinin Sevilla zaferini yaşama heveslerine sadece üç gün müsaade et. Hoca takımı çok değiştirdi falan bahanesini de anlamak mümkün değil. O oyuncular bu takımın kadrosunun elemanı değil mi? Dolayısıyle ezeli ve şampiyonluk yarışında en büyük rakip G.Saray taraftarlarına sevinme şansı ver.

Gelelim G.Saray'a. Üç gün önce Fenerbahçe'nin tersine, tura inandırdıkları taraftarına hezimet yaşatarak Türkiye'ye döndüler. Ezeli rakiplerinin puan kaybettikleri şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj yakalayıp, üzdüğü taraftarını bir nebze teselli fırsatını yaşatmayı taraftarına çok gördüler. Hemde lig sonuncusu Kasımpaşa karşısında. Rakip mücadelesiyle maçı hak ederek kazanırken, ruhsuz bir G.Saray vardı sahada. Kasımpaşa yenilgisi Leverkusen maçından daha ağır bir hezimettir. Eğer G.Saray ikinci bir hezimet yaşarsa sıkıntılı günlerin geleceği uyarısı yapmıştım. O da oldu. Bakalım ne gibi gelişmeler olacak.

Netice olarak G.Saray ve Fenerbahçe'li taraftarlara şu hatırlatmayı yapmak istiyorum. Gönül verdiğiniz takımların başarı ve başarısızlıklarını hayat felsefesi yapmaya, hatta eşiniz ve dostunuzun kalbini kırmaya asla değmez. Eğer öyle olma ısrarını sürdürürseniz, işte takımlarınızın istikrarları ortada. Neticesine de katlanmanız gerekecek. Tercih sizlerin.

Said Okur

26.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yanal: Vestel önündeki mücadeleyi beğendim

  Kayseri'nin yeni hedefi 7'de 7

  En kârlısı Beşiktaş

  Muhalefet başladı!

  SERVET: DERSİMİZİ ALDIK

  Feldkamp: Zico ve ben yanlış yaptık

  Sivas'ta düşüş sürüyor

  Kasımpaşa lig için umutlandı

  Kaleci İvankov 32. golünü attı

  Real Madrid alay konusu oldu

  Elvan en iyiler arasında 3. oldu

  Bu da bir hezimet


 Son Dakika Haberleri