Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sivas'ta düşüş sürüyor

Süper Ligin ilk yarısını 3 büyüklerin önünde lider tamamlayan Sivasspor, ikinci yarının ilk 6 haftasında yaşadığı kayıplarının ardından puan cetvelinde 4. sıraya indi.

Ligin ilk yarısını 3 büyüklerin önünde lider olarak tamamlayan Sivasspor, ikinci yarının ilk 6 haftasında yaşadığı puan kayıplarının ardından ligde 4. sıraya indi. Ligin ilk yarısını 37 puanla lider olarak tamamlayan Sivasspor, ikinci yarıda 3'ü iç sahada, 3'ü ise deplasmanda olmak üzere oynadığı 6 maçta 11 puan toplayabildi. Ligin ilk yarısında bu 6 maçlık periyotta sadece deplasmanda Fenerbahçe'ye yenilip, diğer 5 maçını (1'i hükmen) kazanarak 15 puan toplayan Sivasspor, ikinci yarıdaki ilk 6 maçta bu başarıyı gösteremedi. İkinci yarı 6 maçlık periyotta 3 galibiyet (Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gençlerbirliğ OFTAŞ Spor), 2 beraberlik (Gaziantepspor, Çaykur Rizespor), 1 de yenilgi (Fenerbahçe) alan Sivasspor, yaşadığı puan kayıplarının ardından ligde 4. sıraya indi.

Ligin 20. haftasında sahasında Fenerbahçe'ye 4-1 yenilerek hem liderlik koltuğunu Galatasaray'a kaptıran, hem de zirve yarışında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisine düşen Sivasspor, Gaziantepspor'un ardından sahasında Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalınca zirve yarışında Beşiktaş'ın da gerisinde kaldı. Ligde 23. hafta sonunda lider Galatasaray'ın 3, ikinci Fenerbahçe'nin 2, üçüncü Beşiktaş'ın ise 1 puan gerisinde 48 puanla dördüncü sırada yer alan Sivasspor, gelecek hafta deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak.

Bu sezon sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Bursaspor, Vestel Manisaspor, Kasımpaşa, Kayserispor, Denizlispor, Gençlerbirliği ve Trabzonspor'u yenen, sadece Fenerbahçe'ye 4-1 yenilen Sivasspor, bu sezon ki ilk iç saha beraberliğini dün Çaykur Rizespor karşılaşmasında aldı.

İç sahada oynadığı 11 maçta da fileleri havalandırma başarısı gösteren Sivasspor, Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalarak sahasında bu sezon ilk kez taraftarına gol sevinci yaşatamadı. Sahasında oynadığı 12 maçın 10'unu kazanan, 1'ini kaybeden, 1'inde ise berabere kalan Sivasspor, iç saha puan durumuna göre ligin en başarılı takımı durumunda bulunuyor. Sivasspor, Çaykur Rizespor beraberliği ile bu sezon ki 3. beraberliğini elde etti.

26.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yanal: Vestel önündeki mücadeleyi beğendim

  Kayseri'nin yeni hedefi 7'de 7

  En kârlısı Beşiktaş

  Muhalefet başladı!

  SERVET: DERSİMİZİ ALDIK

  Feldkamp: Zico ve ben yanlış yaptık

  Sivas'ta düşüş sürüyor

  Kasımpaşa lig için umutlandı

  Kaleci İvankov 32. golünü attı

  Real Madrid alay konusu oldu

  Elvan en iyiler arasında 3. oldu

  Bu da bir hezimet


 Son Dakika Haberleri