Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Muhalefet başladı!

Sadri Şener yönetimi daha ayını doldurmadan muhalefet başladıysa iş ciddi demektir. Yani daha bismillah demeden TFF seçimleri ile ilk muhalefet dalgası da esti ve geçti. Trabzonspor kontenjanında Futbol Federasyonu’na giren eski yönetici Süleyman Atal’ı Aziz Yıldırım istedi şeklinde haberler ve sonrasındaki tepkiler can sıktı diyebiliriz.

Şimdi bu olaya nasıl bakmak lazım?

Burada önemli olan Trabzonspor’un haklarıdır. TFF yönetimine giren sayın Atal, Trabzonspor’un haklarını savunacak mı savunmayacak mı? Pasif mi olacak, aktif mi? Kulübünü nasıl temsil edecek? Biz bunlara bakarız. Onun adamı bunun ahbabı eskide kaldı. Herkes birilerinin adamı bu memlekette ona bakarsanız. Federasyon başkanını da sayın başbakanın belirlediği söyleniyor. Ee kendine güvenen babayiğit,’Bu listeyi başbakan yaptı ben girmem’ neden demedi.

Bunlara mı takılıp kalacağız, bu ülke futbolunu bir adım öteye mi taşıyacağız? Kendi camiama bakıyorum ve üzülüyorum. Hep muhalefet hem tartışma hep kıskançlık. Seçimleri sancılı geçer, futbol takımı sorunlarla boğuşur, sanki hiç derdi yokmuş gibi TFF seçimlerinde de başı ağırır.

Değerli Trabzonsporlular; biz bu muyuz? O kötü, bu kötü, O Fenerli, O Galatasaraylı, yok o bilmem hangi takımlı. Trabzonspor’da yöneticilik yapmış olan birine nasıl Fenerbahçeli dersiniz ki? Yani bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Bakın medyaya, eskileri de karıştırın. Hangi eski Fenerbahçeli yönetici için Trabzonsporlu denmiş. Hiçbiri. Boşuna bakmayın yok. Ama Trabzonspor’da eski yönetici Fenerbahçeli. Bunlar bize zarardan başka ne verir? Camiayı yaralar, aidiyet duygumuzu zayıflatır o kadar.

Kadir Bıyıklı

26.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yanal: Vestel önündeki mücadeleyi beğendim

  Kayseri'nin yeni hedefi 7'de 7

  En kârlısı Beşiktaş

  Muhalefet başladı!

  SERVET: DERSİMİZİ ALDIK

  Feldkamp: Zico ve ben yanlış yaptık

  Sivas'ta düşüş sürüyor

  Kasımpaşa lig için umutlandı

  Kaleci İvankov 32. golünü attı

  Real Madrid alay konusu oldu

  Elvan en iyiler arasında 3. oldu

  Bu da bir hezimet


 Son Dakika Haberleri