Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

GÖKHAN: NE SUÇUM VAR?

Fenerbahçe'de, Galatasaray karşısında oynadığı futbol ve attığı golle alkış alan, ancak daha sonra gördüğü kırmızı kartla sarı-lacivertlileri 9 kişi bırakan Gökhan Gönül, bunun için özür diledi.

Medya mensuplarına konuşan Gökhan, hakem kararlarıyla ilgili, ''Söyleyecek birşeyim yok. Gerekli kişiler değerlendirir. Ben, golü attığım için çok mutluyum. Özellikle bunun Galatasaray'a olması benim için ayrıca önemli. Takımımı 9 kişi bıraktığım için de herkesten özür diliyorum. Kart görmemem gerekirdi, beraberliği yakalamıştık ama hakem zaten orada kart göstermeye hazırdı'' dedi. Kart gördüğü pozisyonu anlatırken, ''Ben top toplayıcı çocuktan birkaç kez top istedim ama vermedi. Daha sonra yerdeki topu almaya çalıştığımda ise top attı. Hakem bunun üzerine bana kart gösterdi. Birkaç dakika kazanabilmek için böyle birşey yapmazdım ama hakem doğruca geldi ve kartı gösterdi'' diye konuştu. Galatasaray karşısında çok iyi oynayamadıklarını da belirten Gökhan, tur atlayan Galatasaray'ı kutladı.

ALEX: HAKEM GERDİ

Fenerbahçe Kaptanı Alex, Galatasaray maçında yaşanan gerginliğin nedeni olarak hakem kararlarını gösterdi. Maçta eksik duruma düşmelerine karşın beraberliği yakaladıklarını, son dakikada Ümit'in golüyle elendiklerini hatırlatan Alex, şunları söyledi: ''Burada hakem etkisini analiz etmek lazım. Bence iyi gününde değildi ve maça fazlasıyla etki etti. Aslında iyi başlamıştık ama hakem kararları ortamın gerilmesine neden oldu. Eğer hakemin bir kriteri varsa, herkes için aynı uygulamalı. Nedenini anlamadığım bir sürü kart çıktı. Sürekli faul yapan Galatasaraylı bir futbolcu da kart dahi görmeden oyunu tamamladı. Kupadan elendiğimiz için üzgünüz ama sahadan başımız dik ayrılıyoruz.''

Melih DOYURAN

29.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  GÖKHAN: NE SUÇUM VAR?

  Cisse en az 1 ay yok

  Lincoln: Volkan'a küfür etmedim

  Galatasaray en çok sevilen Türk takımı

  Derbinin bilet fiyatları açıklandı

  Ligde bugün: Konya-Trabzon

  Bakan Başesgioğlu'nun izlediği maçta Mehmet Okur 24 sayı attı


 Son Dakika Haberleri