Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Lincoln: Volkan'a küfür etmedim

Galatasaraylı futbolcu Lincoln, Fortis Türkiye Kupası'nda dün Fenerbahçe ile yaptıkları maçta kaleci Volkan Demirel'in, kendisine yönelik saldırısına gerekçe olarak küfür ettiğini ileri sürmesine tepki gösterdi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde, yaşanan olayla ilgili bir açıklama yayınlayan Brezilyalı oyuncu, şu ifadeleri kullandı: ''Oynadığımız maçta rakip takım kalecisi (Volkan Demirel), bana yönelik saldırısına gerekçe olarak ailesine küfür etmiş olmamı bahane etmiştir. Ancak bu iddiası doğru değildir. Aile olgusu benim için futboldan bile daha önemli olduğundan, bu şekilde suçlanmış olmam beni derinden üzmektedir. Portekizce ve Almanca lisanları dışında bildiğim başka lisan yoktur. Bununla birlikte, dün gece maçın uzatma dakikalarında rakip takım kalecisinin şahsıma karşı yaptığı talihsiz davranış ve maç sonrasında verdiği demecin sportmenliğe yakışmadığının bilinmesini istiyorum.''

VOLKAN:İNGİLİZCE SÖYLEDİ

Kaleci Volkan Demirel ise, Galatasaraylı Lincoln'ün, kendisine ağır küfürler ettiğini, buna tepki göstererek kart gördüğünü söyledi. Demirel, ''Burada düşünülmesi gereken, Lincoln'ün bana ana avrat küfür etmesidir. Ben de tepkimi verdim'' dedi. Gösterdiği tepki nedeniyle hakemin kendisine kırmızı kart göstermesinin normal olduğunu kaydeden milli kaleci, ''Hangi Türk insanına bu sözleri söyleseniz, aynı tepkiyi alırsınız.. İngilizce söyledi bunları. Ona yakışmadı'' diye konuştu.

29.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  GÖKHAN: NE SUÇUM VAR?

  Cisse en az 1 ay yok

  Lincoln: Volkan'a küfür etmedim

  Galatasaray en çok sevilen Türk takımı

  Derbinin bilet fiyatları açıklandı

  Ligde bugün: Konya-Trabzon

  Bakan Başesgioğlu'nun izlediği maçta Mehmet Okur 24 sayı attı


 Son Dakika Haberleri