Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'u yaşamak

Çok değişik duygularla izlediğim bir maç oldu. Konyaspor-Trabzonspor maçını ülkemden çok uzaklarda Almanya’da televizyondan takip ettim. Dünyanın neresine giderseniz gidin aklınızın bir köşesinde Trabzonspor’un olması ne kadar hoş değil mi? Hem iş seyahati hem de değerli ağabeyimi ziyaret için Almanya’dayken inanın çok farklı duygular yaşadım. Uçak ne zaman inecek, maça yetişebilecek miyim, hep beraber ailecek maçı izleyebilecek miyiz duygularıyla uçaktan indim.

Beraber kızıp beraber gülecek miyiz? Çok seneler oldu bu ortak duyguları yaşamayalı. Artık olsun ve gelsin şu şampiyonluk derken ligin çok vasat ekiplerinden birine yenilmek hiç de hoş kaçmadı bence. Hele benim gibi gurbetin gurbeti bir yerde olanlar için bu mağlubiyet çok daha yıpratıcı oluyor. Ama ne var biliyor musunuz, Trabzonsporluluk duygusu var ya, kesinlikle kaybolmuyor ve de biraz daha Trabzonsporlu oluyorsunuz. Onun için ben hep söylüyorum, Trabzon dışında çok farklı bir Trabzonspor yaşanıyor. İstanbul’da farklı Avrupa ve dünyanın diğer bölgelerinde daha farklı.

Konyaspor’a yenildik diye üzülsem de bu üzüntümü şimdilik içimde saklıyorum. Ne yönetimime ne de hocamıza herhangi bir eleştirim yok. Çünkü onlara kızamam. Bu takım ne hocanın ne de yönetimin takımı. Sadece en azından Konyaspor önünde galibiyetle dönmelerini beklerdim. Neden? Konya takımı öyle ısıran, zorlayan, yüklenen bir takım değil. Savunma yapmayı bile zor beceren takım. Ama bu sene zaten sıralamada yerimiz belli gibi. Yönetime ve hocamıza sadece önümüzdeki sezonları planlıyor musunuz diye sorma hakkım var sanırım.

Bu köşeleri bize doldursunlar diye vermiyorlar. Ya da Almanya’daki gezi günlüğümü anlatmam için bana yaz demiyorlar. Trabzonspor taraftarı adına, Trabzonspor’u yönetenlere sorular sormamızı istiyorlar. Ben de her zaman kendimi taraftarın içinden biri olarak gördüm. Onun için Sadri Şener başkanlığındaki yönetim kurulumuza ve Ersun Yanal’a tekrar soruyorum;

“Konyaspor maçının sadece bir haftalık bir önemi var. Önemli olan gelecek sezon ve sonraki sezonlardır. Gelecek iki-üç sezonun planlaması yapılıyor mu? Ersun hoca, kafanda transfer edilecek oyuncuları belirledin mi? Geçen sezonlarda sene başı kamplarına katılmayan, ara transferde alınan oyuncuları da gördük, şimdi nerede olduklarını da. Onun için yönetim kurulu, Ersun Yanal’ı iyi dinlesin diyorum. Yoksa bu sezon zaten beklentimiz yok.

Kadir Bıyıklı

05.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe çeyrek finalde

  İşimiz şimdi daha zor

  Kale yine yabancıların

  Doping testine en çok Arda Turan girdi

  Kupada kuralar bugün çekiliyor

  Yılın en iyileri seçildi

  F.Bahçe potada Aris'i konuk ediyor

  All-Star 23 Mart'ta

  Sivas, Rus Saturn'le özel maç yapıyor

  Trabzon'u yaşamak


 Son Dakika Haberleri