Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İşimiz şimdi daha zor

Beşiktaş'ın başarılı genç teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Süper Lig'de şu an lider durumda bulunmanın kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Ama sezon sonunda ligi şampiyon bitirmek daha da önemli. İşimiz bundan sonra çok daha zor olacak" şeklinde konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Turkcell Süper Lig'de şu an lider durumda bulunmanın kendileri için önemli olduğunu, ancak sezon sonunda ligi şampiyon bitirmenin çok daha önem taşıyacağını söyledi. Ertuğrul Sağlam, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan idman sırasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Sağlam, geçmişe bakıldığında sıkıntılı günler yaşadıklarını ve eleştiriler olduğunu hatırlatarak, şöyle konuştu: ''Biz her fırsatta bir değişim yaşadığımızı söylüyorduk. Bu değişimin sancılarını ve sıkıntılarını yaşadık. Ama gelecek adına umutsuzluğa kapılmadık. Sporcularımız da umutsuzluğa kapılmadı. Hatalardan dersler çıkararak, geleceklerini olumlu olarak yönlendirdiler. Çok çalışarak, fedakarlık yaparak bugünlere geldik. Bugüne gelmek önemli ama bunu devam ettirmek ve ligi sezon sonunda şampiyon olarak bitirmek daha da önemli.''

FEDAKARLIK YAPACAĞIZ

Ertuğrul Sağlam, bundan sonra işlerinin çok daha zor olacağını belirterek, ''Daha fazla çalışacağız. Fedakarlık yapacağız ve camianın beklentilerine karşılık vereceğiz'' dedi. ''Bizi buraya getiren futbolcularımıza teşekkür ediyorum, bundan sonra da gerekeni yapacaklarına inanıyorum'' diyen Sağlam, ligde ilk 5 sırasında yer alan takımların üst sıralar ve şampiyonluk için mücadele edeceğini, alttaki takımların hemen hemen hepsinin ise küme düşme korkusunu hissedeceğini söyledi. Bu durumun, kalan mücadelelerin bir amaç ve hedefi olacağını gösterdiğini belirten Sağlam, ''Bundan sonra kolay maç oynanmayacak. Son haftalarda olduğu gibi hiçbir maç kolay geçmeyecek'' diye konuştu.

GORDON'UN PROBLEMİ YOK

Sağlam, sakatlığı konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılan, tedavisini hastanede sürdüren ve bugün taburcu olması beklenen yeni transfer Gordon Schildenfeld'in durumunun iyi olduğunu söyledi. Hırvat futbolcunun herhangi bir sorununun olmadığını kaydeden Sağlam, ''Doktorlarla görüştüm. Gordon'un durumu iyi. Hafta sonunda da kadroya alabiliriz'' dedi. Galatasaray maçında sakatlanan İbrahim Kaş'ta bir sıkıntı olduğunu anlatan Ertuğrul Sağlam, Bobo'nun sakatlığının geçtiğini, Serdar Özkan'ın durumunun iyi olduğunu, Serdar Kurtuluş'un ise 1-2 gün içinde takımla çalışmalara başlayacağını belirterek, ''Sakatların iyileşmesi bizi gelecek adına mutlu ediyor'' diye konuştu. Bu sezon çok sakatlık yaşadıklarının hatırlatılması ve bu sakatlıkların olmaması halinde şu anda ligde puan olarak daha da üstte olup olmayacaklarıyla ilgili bir soruya da Sağlam, ''Geçmişi sorgulamak bize fazla bir şey kazandırmaz. Geçmiş geçmiştir. Bundan gereken dersleri aldık. Geçmişe yanıp, orada kalmayacağız, geleceğe bakacağız'' diye cevap verdi.

05.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe çeyrek finalde

  İşimiz şimdi daha zor

  Kale yine yabancıların

  Doping testine en çok Arda Turan girdi

  Kupada kuralar bugün çekiliyor

  Yılın en iyileri seçildi

  F.Bahçe potada Aris'i konuk ediyor

  All-Star 23 Mart'ta

  Sivas, Rus Saturn'le özel maç yapıyor

  Trabzon'u yaşamak


 Son Dakika Haberleri