Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

Filistinlilerin feryadı

Bir âyete göre “Allah, bütün varlık alemlerinde zerre kadar zulme razı değildir (3/108). Müslümanların misyonu, yeryüzünden zulmü kaldırmak, adaleti hakim kılmaktır. Cihadın da nihai amacı budur.



Ey İsrail, senden büyük Allah var!

Ne yazık ki haftaya Filistinli kardeşlerimizin kanlı gözyaşlarıyla başladık. O, gözünden yaralanan kundaktaki fışkıran kanları, çenesi artık bağlanmış minicik çocuğu görünce hangimizin yüreği parçalanmadı?



Türk militarizminin iç krizi

Baykal ve Bahçeli’nin Org. Büyükanıt’a verdikleri yanıt üzerine Genelkurmay Başkanlığı yenilir yutulur bir tarafı olmayan, demokratik düzende kabul edilemez bir bildiri yayınladı.



Devran dönerken

Burası Türkiye, burada hakikaten çıkış yok. Israrla yazdığımız Şemdinli, Dolmabahçe ve Washington mutabakatlarının sonunda roller nasıl değişti.



AKP’lileştirmek Kürt sorununu çözer mi?

Herhalde, aklı başında hiç kimse PKK’ya karşı yapılan sınır ötesi harekátların ‘Kürt Sorunu’nun çözümüne katkı yapacağını düşünmüyordur. Çünkü, daha önce defalarca yazılıp çizildiği gibi, Kürt sorununun nedeni PKK’nın varlığı değildir; tam aksine, PKK bu sorunun sadece bir yansımasıdır.



Kurumsal hassasiyet

Başbakan, Salı günü “askeri rahatsız edecek eleştirileri” göğüsledi. Askerin incinebileceği söylemlerin sahiplerine “sert çıktı.”



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri