Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

GÖZLERİ ZİRVEDE

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’nin çeyrek finale çıktığı Sevilla maçında attığı iki golle, sarı-lacivertlilerin İspanya zaferinde büyük pay sahibi olan Deivid gözünü gol krallığına dikti. Bu sezon ‘’Devler Ligi’’nde 4 önemli gole imza atarak Fenerbahçe’yi çeyrek finale taşıyan isimler arasında önemli bir yer edinen Brezilyalı futbolcu, bir maç dışındaki 2. tur rövanş maçları sonunda, 6 gol ile paylaşılan zirveye gol sayısında yaklaştı.


Şampiyon olacağız

Galatasaray'ın milli futbolcusu Servet Çetin, Turkcell Süper Lig’de Kayserispor ile yapacakları maçı kazanarak, çıkışa geçmeyi arzuladıklarını söyledi

İSTATİSTİKLER DOĞRULUYOR

Fenerbahçe’nin, zorlu ‘’Devler Ligi’’ mücadelesinde teknik direktör Zico yönetimindeki hücum zenginliği istatistiklerine de yansıyor.


  FB ÜLKER YERİNİ KORUDU

Basketbolda ULEB Avrupa Ligi’nin 2. tur gruplarındaki mücadelede (E) Grubu’nda yer alan Fenerbahçe Ülker, 4. hafta sonunda 6 puanla 2. sıradaki yerini korudu.


  Devler Liginde 7 çeyrek finalist belli oldu

Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde 2. tur rövanş maçlarından sonra çeyrek finale yükselecek 8 takımdan 7’si belli oldu.


  Yıldız adayı arıyoruz

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, maddi ve manevi doyuma ulaşmış yıldızları değil, yıldız olmaya aday isimleri bulup kadrolarına katacaklarını söyledi.


  A. Gücü taraftarı beğeni topluyor

Ankaragücü Yönetim Kurulu’nun bu sezon aldığı, rakip takım taraftarlarına stat kapasitesinin yüzde 5’i oranında bilet verme kararı, Ankaragücülü taraftarlarının maçlara gösterdiği ilginin de artmasına sebep oldu.


  Sivasspor Petkoviç’e kavuştu

Sakatlığı sebebiyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Sivasspor’un Avustralyalı kalecisi Michael Petkoviç, Rusya Birinci Lig takımlarından FC Saturn ile oynanan hazırlık maçında kaleye geçerek, tam 129 gün sonra forma giydi.


  Gençlerbirliği kupada iddialı

Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, ‘’Fortis Türkiye Kupası’nda yarı finale kalan tek büyük takımı eleyip finale çıkmamızın mutluluğunun da o denli büyük olacağı muhakkaktır’’ dedi.


  Lider Beşiktaş Ankara virajında

Geçtiğimiz hafta G. Saray’ı İnönü Stadı’nda 1-0 mağlup ederek Süper Ligde uzun bir aradan sonra liderlik koltuğunu kurulan Beşiktaş zorlu G. Birliği deplasmanına çıkıyor. Saat 20:00’deki karşılaşmayı Lig TV naklen yayınlayacak.


  İstanbul stadları 3 Bölgeye bedel

Güney Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki 9 ildeki statların toplam seyirci kapasitesi, 82 bin kişilik İstanbul’daki Olimpiyat Stadı’nın kapasitesine ulaşamıyor.


  Potada derbi günü

Beko Basketbol Ligi’nde 23. hafta maçlarının programı açıklandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri