Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Uğur Boral: Roberto Carlos'tan çok şeyler öğrendim

Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral, bireysel başarının önemli olmadığını, takım halinde başarının daha anlamlı olduğunu söyledi.


Gönüllerde Schalke var

İnternetteki anketlere katılanların çoğunluğu Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe'nin eşleşmesini istediği takım olarak Alman ekibini tercih

Roberto Carlos idmanların neşe kaynağı

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Brezilyalı futbolcunun


  İbrahimovic'e yılda 10,5 milyon Euro

İnter'den Zlatan'a rekor teklif hazırlığı İsveç medyasında yer alan bir haberde, İtalya devi İnter 'in, Boşnak asıllı İsveç milli takım oyuncusu Zlatan İbrahimovic'e rekor bir teklif önereceği bildirildi.


  Kel Aliço tanıtılacak

Edirne'nin İpsala Kaymakamlığı, pehlivan Kel Aliço'yu dünyaya tanıtmak için araştırma komisyonu kurdu.


  Efes'in ULEB'de kritik sınavı bugün

Efes Pilsen Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi'nde bugün İstanbul'da kritik bir maça çıkacak. 2. tur (D) Grubu'ndaki 5. hafta maçında Sırbistan'ın Partizan Igokea takımını ağırlayacak olan lacivert-beyazlılar, galip gelerek, çeyrek finale kalma umutlarını son haftaya taşımak amacında.


  Okur kurtaramadı

NBA'de Utah Jazz, deplasmanda Chicago Bulls'a 108-96 yenilirken, Mehmet Okur attığı 22 sayıyla takımının en skorer oyuncusu oldu.


  Galatasaray potada çoştu

ULEB Kupası 3. tur ilk maçında, İspanya'nın Kalise Gran Canaria takımını 99-74 yenerek rövanş maçı için önemli bir avantaj kazanan Galatasaray Cafe Crown'da antrenör Murat Özyer, ''Rövanş maçında işi çok ciddi tutmamız gerekiyor'' dedi.


  Beşiktaş-Trabzon derbisi 40 YTL

Beşiktaş ile Trabzonspor takımları arasında 16 Mart Pazar günü yapılacak maçın biletleri satışa çıkarıldı.


  Olimpiyat Meşale Koşusu 3 Nisan'da



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri