Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gönüllerde Schalke var

İnternetteki anketlere katılanların çoğunluğu Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe'nin eşleşmesini istediği takım olarak Alman ekibini tercih etti.

Fenerbahçeli taraftarlar, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde tarihinde ilk kez çeyrek final oynayacak takımlarının rakibi olarak Alman Schalke 04'ü istiyor. İnternette spor haberleri yayınlayan bazı web sitelerinde, ''Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde hangi takımla eşleşmesini istersiniz?'' konulu anketlere katılanların çoğunluğu, Alman takımından yana oy kullandı. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final maçlarının kura çekimi 14 Mart Cuma günü İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak.

SEVİLLA FORMASI MÜZEDE

Öte yandan Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda elediği İspanya'nın Sevilla takımının formaları, Fenerbahçe Müzesi'nde sergileniyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yer alan müzenin girişinde, Sevilla'nın Fenerbahçe karşısında giydiği iki formanın yanı sıra İspanyol ekibinin 2 flaması, UEFA Kupası'nda şampiyon oldukları dönemden de bir fotoğraf yer alıyor. Sevilla'nın formalarının yanında ise Fenerbahçe'nin bu sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarında karşılaştığı İtalya'nın Inter ve Hollanda'nın PSV Eindhoven takımlarının birer forması ve flamaları ile CSKA Moskova'nın ise sadece flaması yer alıyor.

13.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Uğur Boral: Roberto Carlos'tan çok şeyler öğrendim

  Gönüllerde Schalke var

  Roberto Carlos idmanların neşe kaynağı

  Ünlü atletler Türkiye'de

  İbrahimovic'e yılda 10,5 milyon Euro

  Kel Aliço tanıtılacak

  Efes'in ULEB'de kritik sınavı bugün

  Okur kurtaramadı

  Galatasaray potada çoştu

  Beşiktaş-Trabzon derbisi 40 YTL

  Olimpiyat Meşale Koşusu 3 Nisan'da


 Son Dakika Haberleri