Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Carlos: Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmaya hazır değiliz

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Roberto Carlos, İspanya'nın Marca gazetesinde yayımlanan demecinde, ''Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak, gerçekleştirilmesi zor bir düş. Henüz bunu kazanmaya hazır değiliz'' dedi.

İspanyol basınında son dönemlerde sık sık demeçleri yer alan Roberto Carlos, Şampiyonlar Ligi için bugüne kadar yaptığı iddialı açıklamalardan farklı olarak bu kez temkinli konuştu.

SÜRPRİZ YAPABİLİRİZ

Carlos, ''Şimdi Avrupa'nın en iyi 8 takımı arasındayız. Çeyrek finali geçip, en iyi ilk 4'e girmek başarı olur. En iyi yanımız baskı olmadan Şampiyonlar Ligi'ni kazanma zorunluluğu olmadan oynamamız. Real Madrid, Barcelona, Liverpool veya Manchester United gibi kazanma baskımız yok. Halen Şampiyonlar Ligi'ndeyiz ve sezonun sürprizini yapabiliriz'' açıklamasını yaptı.

Chelsea ile çeyrek finalde karşılaşacak olmalarının kendisini heyecalandırdığını dile getiren Brezilyalı futbolcu, 'Chelsea orada oynayabileceğim, ancak hiçbir zaman karşı karşıya gelmediğim bir takım. Beni cezbeden bir takım, onlara karşı bir maç oynamadan futbolu bırakmak istemem. İyi birşeyler yapacağımıza dair hislerim var'' değerlendirmesinde bulundu.

60 BİN SEYİRCİ GELİYOR

''Son 4 yılda Real Madrid'in yaptıklarından daha fazla şey yaptık'' diyen Carlos, her maçlarına 60 bin taraftar geldiğini ve büyük bir neşeyle tüm ülkede adeta çılgınlık yaşandığını söyledi. Real Madrid'in büyük takım olmasından dolayı yaşadığı problemleri Fenerbahçe'nin de yaşamaya başladığını kaydeden Carlos, ''Bugün, önemli bir takımız ve iyi futbolcularımız var. Ama her zaman söylüyoruz, forma adıyla kazanamayız'' dedi.

REAL MADRİD İÇİN ARTIK AĞLAMAM

Roberto Carlos, bu sezon İspanya La Liga'da şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterdiği eski takımı Real Madrid'e geri dönemeyeceğini bildiğini, bu yüzden daha fazla ağlamanın anlamı olmadığını ifade etti.

30.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Carlos: Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmaya hazır değiliz

  Bakan, yabancı milliye karşı

  Seyircisiz cezalı maçlar bayanlarla doldurulacak

  Hidayet 12 sayı attı

  Seyircisiz maçta G.Saray G.Antepspor'u konuk ediyor

  Sivas, İstanbul'da Kasımpaşa karşısında 3 puan arıyor

  PAF derbisinde Fenerbahçe Beşiktaş'ı 1-0'la geçti

  Linderoth: Ali Sami Yen'de top oynamayı özledim

  Bank Asya 1. Lig Kulüpleri başkanları toplanıyor


 Son Dakika Haberleri