Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Antrenör parasını isteyince başbakanı devreye sokuyorlar

Türk Kalp Vakfı "11 Altın Adam Yarışması" toplantıskının onur konuğu teknik direktör Yılmaz Vural, Türk teknik adamların çalışma şartlarından şikayet etti.

Teknik direktörlük dışında kulüplerde, müteahhitliğe kadar varan işler yaptıklarına değinen Vural, ''Türk teknik direktörleri inanılmaz problemli ortamlarda çalışıyor. Hala bu ülkede Türk teknik adamı sözleşme yapamıyor. Sözleşme yapalım dediğimizde, 'Ya şimdi noter parası vereceğiz, ne kadar paracısın' deniyor. Hakkını aramak istediğinde, 'Delikanlı adamsın, yakışıyor mu?' deniyor ve hatta başbakan devreye giriyor. Ama yabancı teknik adam dünyanın parasını alıp gidiyor. Sistem Türk teknik adamı korumuyor'' dedi.

GAZETECİDEN DAHA İYİ YORUM YAPARIZ

Ayrıca, antrenörlerin bir sendikası olmamasından yakınan ve son dönemde teknik adamlara yönelik yapılan saldırılardan dert yanan Vural, ''Biliyorsunuz artık antrenörler öldürülüyor. Bizler bu kadar kötü adamlarız yani. Kendimizi koruyacak mekanizmayı kurmamız lazım'' diye konuştu. Yılmaz Vural, takım çalıştırmayan teknik adamların gazetecilerden daha iyi teknik analiz yaptıkları için TV'lerde yorumculuk yaptıklarını söyledi. Vural, Lig TV'deki maç yorumlarını hiçbir ücret beklentisi olmadan yaptığını da ifade etti. (

Erol DOYURAN

03.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kalp hastası koçun büyük mücadelesi

  Daum F.Bahçe'yi göklere çıkardı

  Trabzon Yattara ile masaya oturuyor

  F.Bahçe Ülker çdestek bekliyor

  Fatih Terim bugün meşale ile koşacak

  Antrenör parasını isteyince başbakanı devreye sokuyorlar

  Rezil oluyoruz..

  Samsun yükseliyor


 Son Dakika Haberleri