Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Samsun yükseliyor

BANK Asya 1. Ligde, Samsun'un yükselişi devam ediyor. Diyarbakır, Kartal deplasmanından aldığı 3 puanla bir anda, Süper Lige çıkma potasına geldi. Malatyaspor son haftalardaki güzel futbolunu ve çıkışını sürdüremedi. Elazığspor'da değişen birşey yok . G.Antep B.Bl güçlü Kocaeli'ni evinde yenemedi ama oynadığı güzel futbolla alkış aldı. Giresunspor kendi sahasında Sakaryaspor'la berabere kalarak ileriki haftalar için güven vermeye devam etti. Eskişehir'de Metin Diyadinin gitmesiyle düşüş başladı. Evinde ligin son sıralarında demir atan İstanbulspor'la 1-1 berabere kalarak herkesi şaşırttı.

Samsunspor'un seri galibiyetleri sürerken, kulubün Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, yönetim kurulunu mahkemeye veriyor. Samsunspor'da 4 haftadır üst üste alınan galibiyetler bile ekonomik sıkıntıların gölgesinde kalıyor. Geçen haftalarda futbolcuların 6 aydır para alamadıkları için yönetim kurulunu sert bir şekilde eleştirmesinin ardından, yönetici Hüseyin Başgöl, 100 bin YTL'lik alacağının kendisine haber verilmeden futbolculara dağıtılması nedeniyle hakkını kanuni yollardan arayacağını açıkladı.

Elazığspor'da büyük üzüntü var. Gakkoşlar'ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada, iyi futbol oynamalarına rağmen galibiyetin kaçması üzüntüye sebeb oldu. Elazığspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı tüm karşılaşmalarda iyi futbol oynamakta ne varki bunu sonuca yansıtmakta zorluk çekmekteler. Malatyaspor ise Samsunspor karşısında taraftarı olmasına rağmen sahada sadece gezindikleri için mağlup oldular. Şu bir gerçek. Teknik direktör Ömeroviç bu takımı yönetemiyor. Kaliteli bir kadroya sahip olan Malatya'nın puan sıralamasındaki yeri kimseyi tatmin etmiyor.

Gaziantep Belediye, Suat Kaya'nın tekrar dönüşüyle alt sıralardan kurtularak rahat nefes almayı sürdürüyor. Sakarya, Giresun deplasmanında 2 puan bırakarak büyük bir avantajı kaybetti. Eskişehir'de ise iki haftadır 3 puan hasreti çekiliyor. Böyle giderse Süper Lig elden uçabilir. Boluspor'un bu sezonki mücadelesi çok iyi ve başarılı. Sahalarında Karşıyaka'yı mağlup ederek ilk 6 için umutlandılar. Altay ise Antalyaspor'la berabere kalarak, rakibinin zirve hayalini suya düşürdü.

SAİD YALÇIN

03.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kalp hastası koçun büyük mücadelesi

  Daum F.Bahçe'yi göklere çıkardı

  Trabzon Yattara ile masaya oturuyor

  F.Bahçe Ülker çdestek bekliyor

  Fatih Terim bugün meşale ile koşacak

  Antrenör parasını isteyince başbakanı devreye sokuyorlar

  Rezil oluyoruz..

  Samsun yükseliyor


 Son Dakika Haberleri