Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş evinde çöktü

İNÖNÜ Stadı'nda Gençlerbirliği OFTAŞ'a 1-0 yenilerek şampiyonluk yarışından uzaklaşan Beşiktaş, bu sezon evinde oynadığı maçlarda deplasmanlara oranla daha fazla puan kaybetti. Siyah-beyazlılar, BJK İnönü Stadı'nda bu sezon 15 lig maçına çıkarken, bunların 9'unu kazandı, 3'ünü kaybetti, 3'ünde ise berabere kaldı. Evinde toplam 30 puan toplayan ''Kara Kartallar'', deplasmanlarda ise 15 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik, 4 de yenilgi alarak 31 puan elde etti.

İNÖNÜ STADI'NDA 15 PUAN KAYBETTİ

Beşiktaş, Dolmabahçe'de oynadığı 15 lig maçında 15 puan kaybederken, ligde ilk 5 sırada yer alan takımlar içinde evinde en çok puan kaybeden ekip olarak dikkati çekti. Siyah-beyazlılar, evindeki 3 yenilgiden 2'sini de şampiyonluk yarışında mücadele ettiği Fenerbahçe ve Sivasspor'dan 2-1'lik skorlarla aldı.

EVİNDEKİ SON 2 MAÇI DA YİTİRDİ

Beşiktaş, BJK İnönü Stadı'nda evinde oynadığı son 2 maçı da kaybederek, şampiyonluk umutlarını mucizelere bıraktı. Önce ligin 28. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'ye evinde 2-1 yenilen Beşiktaş, bu hafta da Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşısında 1-0 yitirerek, şampiyonluktaki iddiasını büyük ölçüde BJK İnönü Stadı'nın çimlerinde bıraktı.

BEŞİKTAŞ'IN SEYİRCİSİZ MAÇLARI

Cezası nedeniyle Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçına taraftar desteğinden yoksun çıkan Beşiktaş, son dönemde BJK İnönü Stadı'nda seyircisiz oynadığı 9 resmi maçta 2. yenilgisini aldı. Bu sezon özellikle deplasman maçlarındaki başarılı sonuçlarıyla dikkat çeken Gençlerbirliği OFTAŞ ise bu galibiyetle birlikte kümede kalmayı garantilemiş oldu.

13.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş evinde çöktü

  Hakem hataları bizi şampiyonluktan etti

  Sultanahmet'te bisiklet şenliği var

  Hidayet'in 23 sayısı Magic'i kurtaramadı

  G.Saray'da Serkan Çalık menisküs ameliyatı oldu

  Voleybolda derbi günü: Beşiktaş-Fenerbahçe

  Fenerbahçe, Ankaraspor önünde galibiyet arıyor


 Son Dakika Haberleri