Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Golcülerin düellosu olacak

2007-2008 sezonunun şampiyonluk yarışında çok önemli olan mücadelede, gözler Galatasaray’da Ümit Karan, Nonda, Hakan Şükür, Fenerbahçe’de ise Semih, Alex, Kezman ve Deivid’e çevrildi.


G. Saray Lincoln’e güveniyor

Turcell Süper Lig’de şampiyonluk yarışının en belirleyici karşılaşmasında lider Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Galatasaray, yıldız oyuncusu Cassio de

Son dakikalarda açılıyorlar

Galatasaray ve Fenerbahçe, en çok golü aynı dakika aralıklarında atıyor. Ezeli rakipler bu sezon ligde en çok golü karşılaşmaların 76 ile 90. dakikala


  Cimbom evinde zor yeniliyor

Galatasaray, iç sahada bu sezonki lig maçlarında sadece 1 kez yenildi. Ligde bu sezon evinde 15 karşılaşma yapan sarı-kırmızılı ekip, 11 galibiyetin yanı sıra 3 beraberlik, 1 de yenilgi aldı.


  Bir taraftar derbisi de Beşiktaş-Bursa arasında

Beşiktaş ile Bursaspor, siyah-beyazlıların cezası sebebiyle bugün Adana’da yapacakları maçla birlikte, lig tarihinde 78. kez karşı karşıya gelecek.


  Sivas galibiyet için gitti

Denizlispor ile Sivasspor bugün saat 19.00’da Denizli Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk iddiasını sürdüren Sivasspor’un bu maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri