Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Kıbrıs’ta barış için umut ışığı

İngiltere'de yayımlanan haftalık The Economist dergisi, Kıbrıs’ta barış için umut ışığı bulunduğunu yazdı. Adadaki iki liderin görüşmeye başladığı belirtilen yazıda, “dünyanın çözümü en zor problemlerinden birini çözmek için aşılacak mesafenin uzun olduğu” savunuldu.


Yahudiler Golan'dan vazgeçmek istemiyor

İsrail'in Golan'dan çekilme taahhüdü haberlerinden sonra Golan'daki İsrailli toplum liderleri ve Hahamlar Golan'dan vazgeçilemeyeceği çağrısında bulun

Hamas’ın ateşkes çağrısına İsrail’den red

İsrail'in Hamas’ın şartlı 6 aylık ateşkes önerisini aldatmaca olarak yorumlayarak reddettiğini açıkladı.


  The Wall Street Journal: Irak’ta, İran yapımı silâhlar bulundu

İran önetimini devamlı olarak Irak’ın içişlerine karışmak ve şiddeti teşvik etmekle itham eden Amerikan yönetiminin, Irak’ta “İran yapımı yeni silâhlar bulduğu” öne sürüldü.


  Esma Esad Türk çocuklarıyla görüştü

Suriye Devlet Başkanı Seşşar Esad’ın eşi Esma Esad, Türkiye’den gelen Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunun çeşitli yurtlarından seçilen 49 çocuğu kabul etti.


  Suriye: ABD komik masallar anlatıyor

ABD, Suriye’nin, Kuzey Kore’nin yardımıyla plütonyum üretilecek bir nükleer reaktör inşa ettiği yönündeki haberlere açıklık getirmesi gerektiğini belirtti.


  BM Gazze’de gıda yardımını durdurdu

BM, İsrail’in ablukası sebebiyle araçlarının yakıtının bitmesi üzerine, Gazze’de gıda yardımını durdurdu. BM yetkilisi Adnan Ebu Hasna, Gazze’de BM gıda yardımı paketleriyle hayatını sürdürmek zorunda kalan 700 bin Filistinli’nin artık yardım alamadıklarını söyledi.


  İran’da seçimin ikinci turu yapılıyor

İran'da birinci turundan muhafazakârların galip çıktığı milletvekili seçimlerinin ikinci turu yapılıyor. İlki 14 Mart’ta yapılan seçimlerin ikinci turu için oy verme işlemi dün başladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri