Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Golcülerin düellosu olacak

2007-2008 sezonunun şampiyonluk yarışında çok önemli olan mücadelede, gözler Galatasaray’da Ümit Karan, Nonda, Hakan Şükür, Fenerbahçe’de ise Semih, Alex, Kezman ve Deivid’e çevrildi.

Sarı-kırmızılı ekibin gol silâhlarından Ümit’in 11, Nonda’nın 10, Hakan Şükür’ün 9, sarı-lacivertli ekipte ise gol krallığı yarışını önde götüren Semih’in 16, Alex’in 14, Kezman’ın 11, Deivid’in de 10 golü bulunuyor.

Golcü oyuncusunun çokluğu ve son dönemdeki performansları bakımından Fenerbahçe, zorlu derbide ezeli rakibinden bir adım önde görünüyor. Bu arada Galatasaray’ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı mücadelede sakatlanan Ümit’in, derbi maç için durumu henüz belli değil.

Sarı-kırmızılı ekibin 3 golcü oyuncusundan 2’si, ligde geride kalan üst üste birçok haftayı boş geçti. Takımı adına 10 golü bulunan Nonda, rakip filelere en son golünü 19. haftada Ali Sami Yen Stadı’nda Bursaspor’u 1-0 yendikleri maçta attı. Bursaspor maçının ardından ligde 12 maçtır fileleri havalandıramayan Nonda, bu periyotta 9 maçta forma giydi. Galatasaray’ın bu sezon 11 ile en golcü futbolcusu olan Ümit, ligde en son golünü 26. haftada deplasmanda Ankaraspor’u 1-0 yendikleri mücadelede kaydetti. Ümit, Ankaraspor maçının ardından takımıyla bütün lig maçlarında görev aldı. Sarı-kırmızılı ekipte Hakan Şükür ise takımının ligde yaptığı son maçta gol attı.

Derbi maç öncesi formunu koruyan Fenerbahçe’nin golcüleri ise adeta doludizgin gidiyor. Sarı-lacivertli ekibin gol kralı adayı Semih ile Kezman ve Deivid son maçta Denizlispor filelerini havalandırırken, aynı zamanda asistleriyle de ön plana çıkan kaptan Alex ise son maç olan Denizlispor karşılaşması öncesi üst üste 4 lig haftasını da golle kapatmıştı. Fenerbahçe’de gol ayaklarının etkili performansı zorlu derbi öncesi teknik heyeti sevindiriyor.

ZICO: BERABERLİK AVANTAJ OLMAZ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Turkcell Süper Lig’de Galatasaray ile hafta sonunda yapacakları derbi maçtaki tek avantajlarının, bir gol önde bulunmaları olduğunu söyledi. Zico, FB TV’de yayınlanan ‘’Zico ile Teknik Analiz’’ programında soruları cevaplarken, rakip takımda teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın görevinden ayrılmasının, bu maçta kendilerine hiçbir şekilde avantaj oluşturmadığını belirterek, ‘’Şampiyonluk yolunda sadece kendimize bağımlıyız. Beraberlik, sadece biz ilk maçı kazandığımız için, puan eşitliğinde bizi Galatasaray’ın önüne geçireceğinden belirli bir avantaj sayılabilir, ancak sonuçda 4 takımdan 2’si, sadece Fenerbahçe ve Galatasaray kendilerine bağımlı. Bence en büyük avantaj budur. Bu maçın skoru ne olursa olsun, daha hiçbir şey belirlenmemiş olacak.’’ dedi.

26.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Golcülerin düellosu olacak

  G. Saray Lincoln’e güveniyor

  Son dakikalarda açılıyorlar

  Son 10 maçta Fenerbahçe üstünlüğü

  Cimbom evinde zor yeniliyor

  Bir taraftar derbisi de Beşiktaş-Bursa arasında

  Sivas galibiyet için gitti


 Son Dakika Haberleri