Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

AB düşmanlığı pompalanıyor

TBMM Genel Kurulunda, 5. Dönem Türkiye Öğrenci Meclisinin açılışında konuşan Millî Eğitim Bakanı Hüseyin çelik, birilerinin gençler arasında AB karşıtlığını pompaladığını söyledi. Çelik, “Bizler hür ve medenî dünyadan kopamayız. Demokratik cumhuriyette korkularla ve düşman senaryoları ile alarma geçirilmiş bir yurttaş anlayışı yoktur” şeklinde konuştu.


DEVLET, ÖZGÜRLÜKLERLE KORUNUR

Kılıç konuşmasında, demokrasinin özgürlük alanını genişlettikçe bağışıklık sistemini de güçlendireceğinin açık olduğuna işaret ederek, toplumu kendi i

Selçuk: 12 Eylül sona ermeli

Yargıtay Onursal Başkanı Sami Selçuk, demokrasiye kavuşmak için 12 Eylül hukukunun bütünüyle ortadan kaldırılması gerektiğini dile getirerek, Türkiye’


  Soylu: Halkın talebi daha fazla demokrasi

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, “Halkın talebi, daha iyi refah, daha iyi geçim, daha fazla demokrasi, daha fazla hak ve geleceğe güvenle bakabilmektir” dedi.


  Türkiye’nin, İslâm yorumu ABD’de tanıtılacak

Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye’nin ‘’özgün İslâm kültürü ve tecrübesini’’ ABD’de de tanıtmak amacıyla Washington’da Türk-İslâm Kültürevi ve Araştırma Merkezi açmayı planlıyor.


  Mersinli çiftçiler yağmur duâsında

Mersin'in Mut ilçesine bağlı Çatalharman köyünde yağmur duâsı yapıldı. Köyde geçimini çiftçilikten sağlayan 100 kişi, 3-4 aydan beri kuraklık çektiklerini, yeni ekilen zeytin fidanları ve buğdayın, yağmur yağmaması halinde kuruyacağını belirttiler.


  Honaz depremi korkuttu

Merkez üssü Denizli’nin Honaz ilçesi olan 4.8 büyüklüğündeki depremde, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bazı fabrikalar ile ilçeye bağlı Gürlek köyündeki yapılarda maddî hasar meydana geldi.


  Dünya çocukları Antalya’da buluştu

Türk Telekom ve TRT işbirliğiyle, Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenlikleri’nin 30. Yılı, 16-26 Nisan tarihleri arasında Antayla’da geçekleşen bir çok faaliyet ve konserle kutlandı.


  Kaçak kuyuya hapis cezası

Özellikle Konya Kapalı Havzası’nda tarımsal sulama amaçlı açılan 50 binden fazla kuyu yüzünden yer altı su seviyesinin ciddî oranlarda düşüş göstermesi, kaçak kuyu açanlara hapis cezasını gündeme getirdi.


  Pippa Bacca için meşale yaktılar

MAZLUMDER Kocaeli Şubesi, çıktığı barış yolculuğunda tecavüze uğrayarak öldürülen İtayan san'atçı Pippa Bacca’nın hatırasına meşaleli eylem düzenledi.


  TV'ler boşanmayı özendiriyor

Atatürk Üniversitesi Narman Meslek Yüksekokulu Sosyal Programlar Bölümü Okutmanı Ayşe Çay Atalay, magazin programlarının defalarca evlenip boşanmayı marifet gibi göstermesinin Türkiye’deki boşanma sayısını arttırdığını söyledi.


  Bebeğin ilâcı ana kucağı

İngiltere merkezli Bio Medikal Pediyatrik Merkezi bilimsel araştırmalar merkezi tarafından yapılan bir araştırmaya göre annenin bebeğine sarılması tıpkı tabiî bir ağrı kesici gibi.


  Dağdaki çoban konuştu

Bir televizyon programında Aysun Kayacı'nın "Çobanın oyu diğerlerinden daha düşük lomalı" sözleriyle bayşlayan tartışmaya bizzat dağdaki çobanlardan tepki geldi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri