Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kapatma dâvâsı her şeyi etkiliyor

ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca, AKP’ye açılan kapatma dâvâsının siyasî olmakla birlikte ekonomiyi kökten etkileyen ve geleceği şekillendirme gücüne sahip olduğunu söyledi. Koca, dâvâ sebebiyle dövizdeki yükselişten, dışarıya çıkan sıcak paradan, vazgeçilen yabancı ve yerli yatırımlardan ülkenin ciddi bir stres içine girdiğini ifade etti.


Bakan Mehdi Eker: Hasat dönemine kadar sıkıntı yok

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Türkiye’nin şu an itibariyle hiçbir üründe yeni hasat dönemine kadar herhangi bir arz sıkıntısı bulunmadığını bi

Spekülatif hareket olmazsa ekmeğe zam yapılmaz

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, bugün itibarıyla buğday ve unda herhangi bir sıkıntının söz konusu olmadığını ve spe


  Yaz meyveleri piyasada

İlkbaharın mevsim normallerinden daha sıcak geçmesi nedeniyle yaz meyveleri piyasaya erken girerek, market ve manav tezgahlarındaki yerini aldı.


  Siyasî gerilim tereddüt oluşturur

Türkiye'nin şanslı ülkelerden biri olduğunu söyleyen Zachau, “Türkiye dünyanın en verimli topraklarına sahip ülkelerden biri. Tarımsal üretimi arttı ve daha da artabilir. Toprakların gelişmiş teknolojilerle sulanması daha iyi sonuçlar doğurabilir” dedi.


  Çayda 7 milyar YTL’lik mecburî yatırım

Dünyada kuru çay üretimi açısından 5’inci, kişi başına tüketim açısından 4’üncü durumda olan Türkiye’nin, ‘’milli içeceğini’’ korumak, üretimini devam ettirebilmek açısından, ilk tahminlere göre yaklaşık 7 milyar YTL’lik yenileme yatırımı yapması gerekiyor.


  Dört kişilik ailenin açlık sınırı 717 YTL'ye yükseldi

Türk-İş'in raştırmasına göre, bu ay dört kişilik ailenin açlık sınırı 717, yoksulluk sınırı ise 2 bin 335 YTL oldu. Türk-İş’ten yapılan yazılı açıklamaya göre, bir önceki ay 696 YTL 78 YKr olan 4 kişilik ailenin açlık sınırı, Nisan ayında 717 YTL 7 YKr’a yükseldi.


  Kuveyt Türk sermayesini 500 Milyon YTL’ye yükseltti

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş sermayesini 500 milyon YTL’ye yükseltti. Sermaye artışının 40 Milyon YTL’si iç kaynaklardan geri kalan 200 Milyon YTL’si de nakit sermaye artışından karşılanacak.


  Atv-Sabah’ın devir teslimi yapıldı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu atv-Sabah’ın dün itibarıyla Turkuvaz Radyo ve Televizyon Gazetecilik ve Yayıncılık’a devir ve teslim edildiğini açıkladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri