Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Mayıs 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Cağaloğlu büromuz duâlarla açıldı

Cağaloğlu kitap satış mağazamız Cumartesi günü gerçekleştirilen görkemli bir törenle, dualarla hizmete açıldı.

Yakın zamana kadar Cağaloğlu Hamam Sokak, No: 4 adresinde faaliyet gösteren satış ve irtibat büromuz, İstanbul Valiliği karşısı Cağaloğlu Yokuşu üzerinde bulunan Cemal Nadir Sok, Nur İşhanı, No: 2 adresindeki yeni mekânına taşındı. Büronun açılışına, gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutlular, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Yılmaz, Yakup Erdoğan ve Fuat Yapalak ile Yeni Asya Medya Grup Genel Müdürü Recep Taşcı ev sahipliği yaptılar.

Okuyucularımızın yanında, medya dünyası ve eğitim camiasından dostlarımızın büyük ilgi gösterdiği açılış töreni öncesi, yaptığı konuşmada misafirleri selâmlayan Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Kutlular, Yeni Asya’nın gazete olarak neşriyat hayatına Cağaloğlu’nda başladığını hatırlatarak, tekrar böyle bir mekânla Cağaloğlu’nda yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kutlular’ın selâmlama konuşmasından sonra kurdela kesildi. Açılış kurdelasını Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutlular, Yönetim Kurulu üyeleri ve Yeni Asya Medya Grup Genel Müdürü Recep Taşcı birlikte kestiler.

Okuyucularımız için bir buluşma yeri olarak tasarlanan kitap satış mağazamız, vitrin ve rafları başta olmak üzere baştan başa özenle tefriş edildi. Yeni büronun standart bir çizgi oluşturarak, önce İstanbul’un değişik semtlerinde daha sonra da yurt sathına yayılması hedefleniyor. Açılışı gerçekleştirilen Cağaloğlu bürosu; hem İstanbul’un merkezî bir yerinde, hem de geniş ve ferah bir mekâna sahip olması bakımından dikkat çekiyor.

Yeni Asya Medya Grup Genel Müdürü Recep Taşcı, Cağaloğlu kitap satış mağazasının bir zincirin ilk halkası olduğunu belirterek, kurumsallaşmaya önem verdiklerini söyledi. Taşçı “Bu tarz merkezleri önce İstanbul’un muhtelif yerlerinde, daha sonra da Türkiye genelinde öncelikli olarak Ankara ve diğer şehirlerimizde de sırasıyla faaliyete geçireceğiz. Buradaki tasarım ve çizginin, diğer yerlerimize bir model oluşturması arzusundayız” dedi. Taşcı, “Bu mekânın Yeni Asya okuyucularının ve ona gönül verenlerin bir buluşma noktası olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Cağaloğlu’nun kendileri için manevî bir değeri olduğunu ifade eden Yeni Asya Medya Grup Satış ve Pazarlama Müdürü Faik Altun da, “Yeni Asya’nın temelleri Babıâli dediğimiz yayıncılığın bu merkezinde atılmıştır. Bu önemli mekânda geniş ve güzel bir kitap satış mağazası açmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Açılışa İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ASKON, Nesil Yayın Grup ve Cantoy Çocuk Giyim gönderdikleri çelenklerle katıldılar.

Mustafa GÖKMEN

12.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Esnaf, siftahsız dükkân kapatıyor

  TEDBİR ALINMAZSA OLUMSUZLUK DERİNLEŞİR

  Aileyi koruyalım

  MHP’den CHP’ye 301 talebi

  Cağaloğlu büromuz duâlarla açıldı

  Onlar gelemedi, anneleri gitti

  İhsanoğlu bugün KKTC’de

  PKK’nın propaganda merkezi de imha edildi

  Hava sıcaklıkları artacak

  Çörtoğlu, emekli oluyor

  Meclis, Erdoğan hakkındaki gensoruyu görüşecek

  Keneyi değil, kendimizi zehirliyoruz

  “Ortaöğretim başarı puanının etkisi arttırılsın”

  Yollar ‘ulaştırma’da birleşecek

  İstanbul’un geleceğine bin yüz fidan dikildi

  Köylüler arazilerinin bedelini istiyor

  İzcilerden “kuş evleri” projesi

  Akdeniz foklarına “kızılötesi’yle takip

  Filistin fotoğrafları sergisi

  Reyting için virüs

  Festival ovası