Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

ABD çöküşün eşiğinden dönmüş

ABD Merkez Bankası Başkanı Ben Bernanke, Amerikan ekonomisinin büyük bir çöküş tehlikesi atlatmış olabileceğini söyledi. Bernanke, işsizlikte görülen artışa rağmen, ekonomide büyük bir çöküş tehlikesinin geçen ay azalmış göründüğünü belirtti.


Şeker sektörü ilk kez İstanbul’da toplanacak

KISA adı “WABCG” olan “Dünya Pancar ve Kamış Üreticileri Birliği” 29. Konsey Toplantısını bu yıl PANKOBİRLİK ve Konya Şeker Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin

Memur maaşları eridi

Zorunlu tüketim harcamalarındaki artışın memur maaşlarını geçmesi ile yılın ilk 5 aylık döneminde 344 bin memurun maaşının daha açlık sınırının altına


  CHIP&PIN uygulaması sahtekârlığı düşürdü

BANKALARARASI Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü Sertaç Özinal, Türkiye’de Chip&PIN geçişi ile dolandırıcılık ve sahtekârlık giderlerinde yüzde 73’lük düşüş sağlandığını bildirdi.


  İstanbul, ticarette 75 şehir arasında 64’üncü

MASTERCARD Worldwide tarafından yapılan araştırmada, Londra dünya ticaretinin merkezi olurken, Doğu Avrupa kentleri arasında sayılan İstanbul 75 şehir arasında 64. sırada yer aldı.


  İMKB’de senetler değer kaybetti

İSTANBUL Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Ulusal 100 Endeksi, dünkü 2. seans kapanışına göre 500,22 puan düşerek günün ilk yarısını 38.561,49 puandan tamamladı.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır