Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İsviçre ile bugün tamam mı, devam mı maçına çıkıyoruz

(A) Milli Futbol Takımı, İsviçre ile bugün yapacağı 13. Avrupa Şampiyonası (A) Grubu ikinci maçıyla birlikte 449. karşılaşmasına çıkacak.


F.Bahçe'nin yeni hocası hazır

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Arthur Zico ile görüşmeleri askıya aldıklarını ancak sezon açılışı olan 27 Haziran'da takımın başınd

12 Dev Adam'ın kadrosu açıklandı

2009 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası Eleme Grubu maçlarını 3-20 Eylül tarihleri arasında yapacak (A) Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı.


  Beşiktaş Nuri Şahin'de sona yaklaştı

BEŞİKTAŞ, Almanya'nın Borussia Dortmund takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Nuri Şahin'in transferinde sona yaklaştı.


  Trabzon transfere doymuyor

TRABZONSPOR'DA trasferde hız kesmiyor. Şuana kadar 10 futbolcuyla sözleşme imzalayan BordoMavililer, dün de 4 genç futbolcuya imza attırdı.


  Volkan Arslan Antalyaspor'la 2 yıllık sözleşme imzaladı

GALATASARAY'IN eski futbolcularından, geçen yıl Gaziantepspor formasını giyen Volkan Arslan, Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.


  Tarihî Kırkpınar güreşlerine sponsor aranıyor

EDİRNE Belediyesi Başkan Vekili Namık Kemal Döleneken, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin uluslararası boyutta tanıtılması gerektiğini, bunun içinde sponsor aradıklarını belirtti.


  Bu maçı almalıyız

Milli Takım ilk maçında turnuvaya kötü giriş yaptı. Portekiz önünde biz ne yapacağını bilemeyen bir takım görüntüsündeydik.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır