Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İsviçre ile bugün tamam mı, devam mı maçına çıkıyoruz

(A) Milli Futbol Takımı, İsviçre ile bugün yapacağı 13. Avrupa Şampiyonası (A) Grubu ikinci maçıyla birlikte 449. karşılaşmasına çıkacak.

42 bin kişilik Basel Stadında saat 21.45'de başlayacak karşılaşmayı Avrupa'nın bir numaralı hakemi Slovak Lubos Michel yönetecek. Grubumuzda iddiamızı sürdürebilmemiz açısından büyük bir önem kazanan matça teknik direktör Fatih Terim Portekiz karşısına çıkardığı kadrodan bazı isimleri yedek kulübesine çekmesi bekleniyor. Türk Milli Futbol Takımı, 85 yıllık tarihinde, 233'ü resmi, 215'i özel olmak üzere geride kalan toplam 448 maçta 155 galibiyet, 107 beraberlik alırken, 186 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekip, bu maçlarda toplam 572 gol atarken, kalesinde 691 gol gördü.

İSVİÇRE'YE KARŞI 7-4 ÖNDEYİZ

Öte yandan Türkiye, İsviçre ile 15. kez karşı karşıya gelecekler. (A) Milli Futbol Takımı, rakibiyle şimdiye dek yaptığı maçlardan 7'sini kazanırken, 4'ünü yitirdi, 3 maçta da eşitliği bozamadı. Toplam 19 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde ise aynı sayıda gol gördü. İki ülke (A) milli futbol takımları en son, 2006'da Almanya'da düzenlenen 18. Dünya Kupası finallerine gidebilmek için Avrupa elemeleri play-off baraj maçlarında karşılaşmıştı. 12 Kasım 2005 tarihinde Bern'de yapılan ilk maçı 2-0 yitiren Türkiye, 16 Kasım'daki rövanşı 4-2 kazanmasına rağmen, gol averajıyla elenerek, final biletini rakibine kaptırmıştı.

FIFA'DAN BÜYÜK CEZA ALMIŞTIK

İstanbul Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan rövanş maçı bitiminde yaşanan saha olayları nedeniyle FIFA Disiplin Kurulu Türkiye'ye önce 6 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası vermiş, daha sonra Türkiye'nin itirazı nedeniyle FIFA Tahkim Kurulu bu cezayı 3 maça indirmişti.

11.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  İsviçre ile bugün tamam mı, devam mı maçına çıkıyoruz

  F.Bahçe'nin yeni hocası hazır

  12 Dev Adam'ın kadrosu açıklandı

  1000 okula voleybol seti hediye edilecek

  Beşiktaş Nuri Şahin'de sona yaklaştı

  Trabzon transfere doymuyor

  Volkan Arslan Antalyaspor'la 2 yıllık sözleşme imzaladı

  Tarihî Kırkpınar güreşlerine sponsor aranıyor

  Bu maçı almalıyız

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır