"Gerçekten" haber verir 08 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Türkiye’ye “Fransız” olmayan bir sergi

FRANSIZ ressam Martine Logeay’ın İstanbul ve Anadolu gezilerinde yaptığı 60 sulu boya resimden oluşan ‘’Fransızın Türkiye’deki Gezi Notları’’ adlı sergi, 11 Ağustos Pazartesi açılacak.



Türkiye kütüphane fakiri

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2008 Yılı Kurumsal Malî Durum ve Beklentiler Raporu’nda, kütüphane türleri arasında hizmet sahası en geniş olan halk kütüphanelerinin durumu gözler önüne serildi.



Mimar Sinan’ın memleketine “kültür yolu”

AĞIRNAS Belediye Başkanı Mehmet Osmanbaşoğlu, Kültepe’de 1946 yılından beri yapılan kazılar sonucu bölgenin tarihinin günümüzden 5 bin yıl öncesine kadar gittiğinin ortaya çıkarıldığını hatırlattı.



Balkanlarla kültür köprüsü

BALKAN Türkleri ile Türkiye arasında mevcut olan bağlar giderek güçlenirken kültürel faaliyetlerde de işbirlikleri artarak devam ediyor.



Burdur Müzesi, Avrupa’nın en büyüklerinden olacak

BURDUR Müzesi’nin bölgede sürdürülen antik şehirlerdeki kazılardan çıkarılan tarihî eserlerle Avrupa’nın en büyük müzelerinden biri haline geleceği bildirildi.



Cilanbolu Tüneli’nde 170 metreye ulaşıldı

MASYA’DA Harşena Dağı üzerine kurulu Amasya Kalesi’ndeki tarihî Cilanbolu Tüneli’nin turizme kazandırılması için başlatılan temizleme çalışmalarında 170 metreye ulaşıldı.



Kapadokya’yı 276 bin turist ziyaret etti

TÜRKİYE’NİN en önemli kültür ve turizm merkezi olan Kapadokya bölgesini Temmuz ayında 115 bin 277’si yabancı olmak üzere toplam 276 bin 996 turist ziyaret etti.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır