"Gerçekten" haber verir 15 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Tarım birlikleri özelleştirilmeli

ÖZELLEŞTİRME İdaresi Başkanı Metin Kilci, tarım sektöründeki kuruluşların özelleştirilmesi gerektiğini bildirdi.


Esnafın derdini, ‘esnafın başkanı’ dinleyecek

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkârlar Odası (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnaf ve sanatkârların sorunlarını tesbit etmek için Türkiye’yi il il geze

Türk Telekom, 50 bin görüntülü telefon alacak

TÜRK Telekomünikasyon A.Ş., 50 bin adet görüntülü telefon satın alınması işi için 4 Eylül tarihinde ihale gerçekleştirecek.


  Benzinde, 4 YKr indirim

AKARYAKIT ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 4 YKr düşürüldü. Uluslar arası piyasada petrol fiyatlarının düşmesi benzine de indirim olarak yansıyor.


  Şahdeniz’den gaz akışı yeniden başladı

BRITISH Petroleum (BP), Azerbaycan’dan Türkiye’ye, doğal gaz akışının Gürcistan üzerinden dün yeniden başladığını bildirdi. BP’den bir sözcü, Rusya ve Gürcistan arasındaki askerî çatışma sebebiyle iki gün önce kesilen doğal gaz akışının bugün tekrar başladığını açıkladı.


  Ampulle tasarruf, 2 Keban’a eşit

ENERJİ verimliliği kapsamında bütün Türkiye genelinde elektriğin tasarruflu kullanımının ülkeye 2 Keban barajına denk bir elektrik tasarruf sağlayacağı belirtildi.


  BOTAŞ rüzgârdan elektrik üretecek

BOTAŞ, Cezayir, Nijerya ve spot piyasadan aldığı LNG’yi (sıvılaştırılmış doğal gaz) doğal gaza dönüştüren Marmara Ereğlisi LNG Terminali’nin enerji maliyetinin özellikle kış döneminde aylık 900 bin YTL’ye çıkması üzerine kendi elektriğini kendisi üretme kararı aldı.


  Rezidanslar otellerin rakibi oldu

BÜYÜK şehirlerde lüks yaşamın simgesi haline gelen rezidanslarda konaklayanlar, tatil veya iş için geldikleri Antalya’da da rezidansta kalmayı tercih ediyorlar.


  Un ticaretinde rekor beklentisi

DÜNYA un ticaretinin, son 11 yılın en yüksek değerine, buğday eşdeğeri birimiyle yaklaşık 10 milyon 715 bin tona ulaşmasının beklendiği bildirildi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır