"Gerçekten" haber verir 30 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bobo Avrupa'da 7. golünü attı

UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında Bosna-Hersek'in NK Siroki Brijeg takımını 4-0 yenen Beşiktaş, kupada 1. turda mücadele etmeye hak kazandı.

Rakibini deplasmanda yaptığı ilk maçta da 2-1'lik skorla yenen siyah-beyazlılar, böylece UEFA Kupası'nda bu sezon Kayserispor ve Galatasaray ile birlikte 1. turdan itibaren mücadele edecek. Beşiktaş, Bosna-Hersek'in NK Siroki Brijeg takımıyla yaptığı maçlarla birlikte Avrupa kupalarında 10. kez ön eleme turunda mücadele etti. Siyah-beyazlılar, bu 10 ön elemeden 8'inde turu geçerken, yalnızca 2'sinde elendi. ''Kara Kartallar'' ayrıca, Avrupa kupalarında mücadele ettiği son 6 ön eleme turunda da rakiplerini geçmeyi bildi.

YENİ SEZONA İYİ BAŞLADI

Beşiktaş, bu sezon yaptığı 3 resmi maçı da kazanmayı bildi. UEFA Kupası 2. ön eleme turunda NK Siroki Brijeg'i 2-1 ve 4-0'lık skorlarla yenen siyah-beyazlılar, Turkcell Süper Lig'de ise sezona 3-2'lik Antalyaspor galibiyetiyle başladı. Bu sezon ilk kez resmi bir maçta gol yemeyen Beşiktaş, aynı zamanda yine bir Bosna-Hersek takımı olan FK Saraybosna'yı 5-0 yendiği karşılaşmanın ardından, Avrupa kupalarındaki en farklı skorlu galibiyetlerinden birisine imza attı. Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo, siyah-beyazlı forma altında Avrupa kupalarındaki 7. golünü NK Siroki Brijeg'e attı. Bobo böylece, Beşiktaş'ta, Avrupa kuplarında geçmişte 6'şar golü bulunan efsane futbolcular Metin Tekin ile Feyyaz Uçar'ı geride bırakırken, Mehmet Özdilek ile de aynı gol sayısına ulaştı.

30.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray ve Beşiktaş iyi kura çekti

  Bobo Avrupa'da 7. golünü attı

  Milan Baros sağlık kontrolünden geçti

  Yorgun F.Bahçe İstanbul Belediyespor'la oynuyor

  Bank Asya 1. Ligde yeni sezon bugün başlıyor

  Kayseri G.Saray'a bileniyor

  F.Bahçe ilk maçını Porto ile yapacak

  Platini'den Porto'ya rüşvet suçlaması

  Olaylar neden çıkıyor?

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır