"Gerçekten" haber verir 14 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray camiası Metin Oktay'ı ölüm yıldönümünde unutmadı

GALATASARAY ve Türk futbolunun ''Taçsız Kral'' lakaplı efsanevi golcü futbolcusu Metin Oktay, ölümünün 17. yıldönümünde törenle anıldı.

Metin Oktay'ın Kozlu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine, Galatasaray Kulübu Başkanı Adnan Polat, kulüp yönetim kurulu üyeleri Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Adil Emecan, sarı-kırmızılı futbolculardan Hakan Kadir Balta, Sabri Sarıoğlu, Uğur Uçar, Mehmet Güven, Ferdi Elmas, Orkun Usak, Oktay'ın ailesi ve yakınları, Galatasaray camiasından kişiler ile Galatasaraylı taraftarlar katıldı. Adnan Polat'ın kısa bir konuşma yaptığı anma töreninde daha sonra dualar okundu.

Törenden sonra gazetecilere açıklama yapan başkan Polat, Metin Oktay'ın Galatasaray ve Türk futbolu için çok önemli bir kişi olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Metin Oktay'ın benim için ayrı bir yeri var. Sadece futbolcu olarak değil. Futbolu bıraktıktan sonra birlik ve beraberliğimiz hem İzmir, hem de İstanbul'da devam etti. Biz onu çok sevdik. Galatasaray çok sevdi, Türk futbolu çok sevdi. Örnek alınan bir sporcuydu. İnsan sevgisini en üst düzeyde taşıyan bir kişiliğe sahipti. Galatasaray olarak Metin ağabeyi hiç unutmayacağız. Bugün onun anısına buradayız. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum.'' Polat, törene katılan futbolcularla da şakalaştı. Başkan Polat, yanına çağırdığı Hakan Kadir Balta'ya, ''Bir sen sakatlanmıyordun, şimdi sen de sakatlandın'' diye takıldı.

14.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzon'da derbi heyecanı bugün

  Pekin'de Türkiye'nin ilk altın kızı Gizem

  G.Saray camiası Metin Oktay'ı ölüm yıldönümünde unutmadı

  Tabata: Gollerim devam edecek

  Maldonado: Yapılan eleştirileri hak etmiyorum

  Yıldızlar golf ligi bugün İstanbul'da sona eriyor

  PSG, Kayseri maçında Kezman'ı oynatacak

  Efes hazırlık maçında İtalyan Avellino'yu yendi

  Beşiktaş'ta 3 doğum kutlaması yapıldı

  Beşiktaş-Metalist Kharkiv biletleri satışa çıkarıldı

  SÜPER LİG'DE BUGÜN

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır