"Gerçekten" haber verir 14 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tabata: Gollerim devam edecek

TÜRKCELL Süper Ligi'nin ilk 2 haftasında attığı gollerle takımına 6 puan kazandıran Gaziantepspor'un Brezilyalı futbolcusu Tabata, gollerinin devam edeceğini ancak gol krallığı gibi bir iddiasının olmadığını söyledi.

Takımın başarısının kendisi için öncelikli olduğunu belirten Tabata, kaliteli bir takım olduklarını ve ligi iyi bir yerde bitireceklerine inandıklarını ifade etti. Fenerbahçe ve Ankaraspor karşısında alınan puanlarla lige iyi bir başlangıç yapan kırmızı-siyahlı takım, bugünkü Ankaragücü maçından da 3 puan bekliyor. Süper Lig'in ilk 2 haftasında attığı 2 golle takımına 6 puan kazandıran Tabata, gollerinin devam edeceğini söyledi. Gol krallığı gibi bir iddiasının olmadığını belirten Tabata, önemli olanın takımının kazanması olduğunu ifade etti.

G.ANTEP KALİTELİ BİR TAKIM

Gaziantepspor'un çok kaliteli bir kadroya sahip olduğunu kaydeden Brezilyalı yıldız, ligi çok iyi bir yerde bitireceklerini belirtti. Tabata, "Çok kaliteli bir takıma sahibiz. İlk iki maçımızı kazanarak bunu ispat ettik. Hedefimiz galibiyet serisini devam ettirmek." diye konuştu. Önlerinde zorlu bir Ankaragücü maçı bulunduğunu dile getiren Tabata, "Fenerbahçe ve Ankaraspor'u yenerek çok iyi bir hava yakaladık. Ancak bu hafta çok zorlu bir maça çıkacağız. Çok zorlu geçeceğini düşündüğüm bu maçı alarak galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Ankaraspor'un Trabzon maçını izledik. Gerçekten çok iyi futbol oynuyorlar, ancak biz taraftar desteğini de arkamıza alarak üç puan alacağız." şeklinde konuştu.

14.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzon'da derbi heyecanı bugün

  Pekin'de Türkiye'nin ilk altın kızı Gizem

  G.Saray camiası Metin Oktay'ı ölüm yıldönümünde unutmadı

  Tabata: Gollerim devam edecek

  Maldonado: Yapılan eleştirileri hak etmiyorum

  Yıldızlar golf ligi bugün İstanbul'da sona eriyor

  PSG, Kayseri maçında Kezman'ı oynatacak

  Efes hazırlık maçında İtalyan Avellino'yu yendi

  Beşiktaş'ta 3 doğum kutlaması yapıldı

  Beşiktaş-Metalist Kharkiv biletleri satışa çıkarıldı

  SÜPER LİG'DE BUGÜN

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır