"Gerçekten" haber verir 25 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ARAGONES: F.BAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPTIKTAN SONRA BIRAKACAĞIM

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Luis Aragones, As gazetesinde yayımlanan dünkü demecinde, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapıp futbolu bırakacağım" dedi. Fenerbahçe ile olan 2 yıllık sözleşmesini dolduracağını belirten Aragones, "Türkiye'deki dönemimi tamamladıktan sonra benim fikrim futbolu bırakmak, ama önce Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak istiyorum. Türk takımının bana tanıdığı şansı kabul ettim. Bana gösterdikleri güven için teşekkür ediyorum ve buna bir şampiyonlukla cevap vermek istiyorum. Kariyerim için mükemmel bir broş olur ve bunu elde etmek için inancım var" değerlendirmesinde bulundu.

SAKATLAR İYİLEŞİNCE YÜKSELEYECEĞİZ

Aragones, şu anda sadece sakat olan 6 futbolcusunun bir an önce iyileşmesini umduğunu belirterek, "Uyum ve iletişim sorunlarından kaynaklanan karmaşık bir başlangıcın ardından Türk liginde ve Şampiyonlar Ligi'nde hızlı bir şekilde toparlanacağımıza güvenim tam" ifadelerini kullandı. İspanyol teknik adam, "katılmak çok güzel" diye nitelendirdiği Şampiyonlar Ligi'nde sakatlıkların giderilmesinden sonra takımının yükselişe geçeceğini savundu.

DEL BOSQUE, ARAGONES'İ ÖVDÜ

Öte yandan, İspanya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Vicente Del Bosque, Luis Aragones ile ilgili sorulan bir soru üzerine, "Luis'e saygı gösteriyorum ve elde ettiği başarıları da takdirle karşılıyorum" şeklinde konuştu. Del Bosque, Türkiye ile birlikte aynı grupta oldukları Dünya Kupası elemeleri için de "Turu geçmek çok karışık olacak. Belçika şimdiden bir uyarı verdi ve Türkiye de çok zor bir rakip. Ermenistan ve Bosna Hersek ile deplasmanda oynamak kolay olmayacak" dedi. Aragones'in 5 YTL bahşisini az buldu FENERBAHÇE'NİN İspanyol teknik direktörü Luis Aragones, havaalananda eşyalarını taşıyıp kendisine aracın kapısı açan hamala 5 YTL bahşiş verdi. Ünlü hocayı tanımadan yardımcı olan havalimanında görevli hamal bahşişi az buldu. İspanyol hoca, UEFA tarafından Viyana'da organize edilen Avrupa ülkelerindeki milli takım teknik direktörlerinin katıldığı toplantısının ardından saat 16.00'da İstanbul'a döndü. Atatürk Havalimanı dış hatlar terminali çıkışına kadar valiz ve poşetini kendisi taşıyan Aragones'e, araca bineceği sırada bir hamal yardım etmek istedi. Aragones, eşyalarını bagaja koyun kendisine kapıyı açan kişiye 5 YTL bahşiş verdi.

25.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  ARAGONES: F.BAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPTIKTAN SONRA BIRAKACAĞIM

  Kazım Kanat

  Kazım Kanat vefat etti

  Zico, F.Bahçe'yi düşünmüyor

  Sivasspor evinde kaybetmiyor

  Yattara gitmek için izin isted

  Beşiktaş'tan Tello yalanlaması

  Saraçoğlu Stadı teftişte

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır