"Gerçekten" haber verir 25 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kazım Kanat vefat etti

ZATÜRRE tanısı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün sabah akciğer yetmezliğinden vefat eden Türk spor basınının duayen isimlerinden Kazım Kanat'ın cenazesi, 26 Eylül Cuma günü İstanbul'da toprağa verilecek.

Kazım Kanat için ilk tören, eski yöneticisi ve üyesi olduğu Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Levent'teki tesislerinde yapılacak. Kanat'ın cenazesi daha sonra, Levent Camii'nde öğleyin kılınacak cuma namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

ÇOK SAYIDA ÖDÜL KAZANDI

Kazım Kanat, 1950 yılında Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde öğretmen Mehmet ve Ayşe Kanat'ın dört çocuğundan birisi olarak dünyaya geldi. Liseyi İskenderun'da okudu. İstanbul'da Gazetecilik Yüksek Okulu'nu bitirdi. 1969 yılında Yeni İstanbul gazetesinde mesleğe başladı. Daha sonra Hayatspor, Türkspor, Dünya, Hürriyet ve Akşam gazetelerinde muhabir, servis yöneticisi ve köşe yazarı olarak çalıştı. Son olarak Sabah gazetesinde görev yapan Kazım Kanat, çeşitli basın kuruluşlarının düzenlediği yarışmalarda çok sayıda ödül kazandı.''Önce Beşiktaş Vardı'', ''Kanseri Nasıl Yendim?'', ''Eyvah! Oğlum Mozart Dinlemiyor'' ve ''Yaşanan Hayat, Hayaller Değil'' adlı kitapları yayınlanan Kazım Kanat, evli ve bir çocuk babasıydı.

BEŞİKTAŞ'IN TAZİYE MESAJI

Beşiktaş Kulübü, kulübün genel kurul üyesi Kazım Kanat için başsağlığı mesajı yayınladı. ''Acımız Çok Büyük'' başlığıyla yayınlanan başsağlığı mesajında, ''Kulübümüzün genel kurul üyesi, Türk spor basınının duayen ismi, Sabah gazetesinin Beşiktaşlı yazarı Kazım Kanat;ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz'' denildi.

FENERBAHÇE'NİN TAZİYE MESAJI

Fenerbahçe Kulübü, spor yazarı Kazım Kanat'ın ölümü nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, ''Gazeteci ve köşe yazarı Kazım Kanat'ın geçirmekte olduğu amansız hastalıkla mücadele ederken yakalandığı zatürre ve sonrasında gelen solunum yetersizliği nedeniyle vefat ettiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Kazım Kanat'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi, dostları ve spor medyasına başsağlığı dileriz'' ifadelerine yer verildi.

GALATASARAY'IN TAZİYE MESAJI

Galatasaray Kulübü, vefat eden spor yazarı Kazım Kanat'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı. Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yayınlanan mesajda, ''Türk spor basınının usta kalemlerinden, gazeteci Kazım Kanat'ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Tanrı'dan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz'' denildi

25.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  ARAGONES: F.BAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPTIKTAN SONRA BIRAKACAĞIM

  Kazım Kanat

  Kazım Kanat vefat etti

  Zico, F.Bahçe'yi düşünmüyor

  Sivasspor evinde kaybetmiyor

  Yattara gitmek için izin isted

  Beşiktaş'tan Tello yalanlaması

  Saraçoğlu Stadı teftişte

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır