"Gerçekten" haber verir 25 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico, F.Bahçe'yi düşünmüyor

ÖZBEKİSTAN'IN Oliy Lig takımlarından Rivaldo'lu Bunyodkor ile (eski adı Kuruvçi) prensipte anlaşan Fenerbahçe'nin Brezilyalı tecrübeli eski çalıştırıcısı Arthur Zico, bugün Özbekistan'a geldi.

Taşkent Uluslararası Havaalanı'nda kısa bir açıklama yapan Zico, Özbekistan'a başarı için geldiğini ve Fenerbahçe'ye dönmesinin mümkün olmadığını söyledi. Daha önce 22 Eylül Pazartesi günü geleceği açıklanan Brezilyalı çalıştırıcı Zico, Özbekistan Hava Yolları'nın (THY) "Paris-Taşkent" tarifeli uçağı ile dün başkent Taşkent'e geldi. Zico'yu Taşkent Uluslararası Havaalanı'nda Bunyodkor kulübü yetkilileri çiçeklerle karşıladı. Havaalanında kısa bir açıklama yapan Zico: "Özbekistan'a başarı için geldiğini" belirtti. Zico, "Fenerbahçe'ye bir gün dönebilecek misiniz" şeklindeki bir soruya ise "Fenerbahçe'ye geri dönmem mümkün değil. Buraya başarılı olmak için geldim." cevabını verdi. Brezilyalı teknik adam, Fenerbahçe'nin İspanyol çalıştırıcısı Luis Aragones hakkında ise "Avrupa şampiyonu, umarın bu takımda da başarılı olur." İfadesini kullandı.

BAŞARILI OLMAK İÇİN GELDİM

Bu arada Zico, Özbekistan'a gelmesinde Bunyodkor'ın Brezilyalı yıldız futbolcusu Rivaldo'nun katkısı olduğunu söyledi. Zico, Taşkent temasları kapsamında önce Bunyodkor kulübü yetkilileriyle bir araya gelecek ve ardından yerel saatle 16.00'da (TSİ:14.00)oynanan, "Bunyodkor-Saipa" Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçını izledi.. Son dönemlerde adı flaş transferlerle ön plana çıkan Özbekistan'ın Oliy (yüksel) Lig takımlarından Bunyodkor (eski adı Kuruvçi) ile prensipte anlaşan Zico'nun, yaptığı kısa görüşmenin ardından basın karşısında resmi anlaşmaya imza attı.. Zico'nun Bunyodkor'la en az bir yıllık anlaşma imzaladığı bildiriliyor.

25.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  ARAGONES: F.BAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPTIKTAN SONRA BIRAKACAĞIM

  Kazım Kanat

  Kazım Kanat vefat etti

  Zico, F.Bahçe'yi düşünmüyor

  Sivasspor evinde kaybetmiyor

  Yattara gitmek için izin isted

  Beşiktaş'tan Tello yalanlaması

  Saraçoğlu Stadı teftişte

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır