"Gerçekten" haber verir 25 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yattara gitmek için izin isted

KATAR'IN Al Sadd Kulübü'nden ciddi anlamda transfer teklifi alan Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara, yönetim kurulunun kendisine yönelik gelen teklifi kabul etmesi halinde bordo-mavili kulüpten ayrılacağını söyledi.

İbrahima Yattara, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek kulüp başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleriyle transferine ilişkin olarak bir görüşme yaptı. İlk etapta basın mensuplarına açıklama yapmaktan kaçınan Yattara, daha sonra kendisine yapılan ısrarlar üzerine yönetim kurulunun gelen transfer önerilerini kabul etmesi halinde gideceğini belirterek, ''Şu anda kesin bir şey yok. Trabzonspor 'kal' derse kalırım, 'git' derse giderim. Görüşmelerde kulüpler anlaşma sağlarsa açıklama yapacağım. Netleştikten sonra açıklama yapacağım'' diye konuştu. Yattara ile Fransa'nın Paris Saint German Kulübü'nün de ilgilendiği ve yetkililerinin de Trabzon'da olduğu bildirildi. Fransız kulübünün ilk etapta 8 milyon avroluk bir öneride bulunduğu Katar Kulübü'nün ise 10 milyon avro civarında teklif yaptığı öğrenildi. Yönetimin kurulunun da bu gelişmeleri değerlendirdiği kaydedildi.

25.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  ARAGONES: F.BAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPTIKTAN SONRA BIRAKACAĞIM

  Kazım Kanat

  Kazım Kanat vefat etti

  Zico, F.Bahçe'yi düşünmüyor

  Sivasspor evinde kaybetmiyor

  Yattara gitmek için izin isted

  Beşiktaş'tan Tello yalanlaması

  Saraçoğlu Stadı teftişte

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır