"Gerçekten" haber verir 12 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Irkçı lider kazada öldü

AVUSTRALYALI aşırı sağcı lider Jörg Haider’in vefat ettiği trafik kazasına, liderin bir aracı sollamaya çalışırken direksiyon hakimiyetini kaybetmesine sebep olduğu bildirildi.


Palin, nüfuzunu kötüye kullanmış

ABD'DE Cumhuriyetçi Parti’nin başkan yardımcısı adayı ve Alaska Valisi Sarah Palin, kızkardeşinin olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşini eyaletin pol

Ortega: Allah, ABD’yi malî olarak cezalandırdı

NİKARAGUA'NIN solcu Devlet Başkanı Daniel Ortega, Tanrı’nın, ABD’yi mali krizle cezalandırdığını söyledi.


  Pakistan yönetimi ABD’ye ateş püskürüyor

Pakistan hükümeti, ABD’nin militanları hedef alma gerekçesiyle Pakistan içinde düzenlediği füze saldırılarının ülkeyi istikrarsızlaştırdığını ve “teröristlere” yardım ettiğini savundu.


  Sırbistan Makedonya’ya tepkili

SIRBİSTAN Devlet Başkanı Boris Tadiç, Makedonya ve Karadağ’ın Kosova’yı tanımasının yanlış ve uluslar arası hukuka aykırı olduğunu belirterek, tanıma kararlarının bölge istikrarına ve iyi komşuluk ilişkilerine katkısı olmayacağını öne sürdü.


  İstihbaratçının notları Fransa’yı sarsıyor

FRANSA'DA eski iç istihbarat servisi başkanı Yves Bertrand’ın, bu yıl başında polis tarafından evine yapılan baskında el konulan ve basına sızan günlüğü, siyaset dünyasını sarsmaya devam ediyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır